Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cennet papağanı yumurta

Cennet papağanı yumurta
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arkadaşlar benim cennet ve sevda papağanım varKuşlar hakkında bilgim olmasına rağmen boyle aldımFakat ciftleştiler ve 3 gun once 1 yumurta doğurdular fakat 3 gunden beri 2 yumurta gelmedi Pek umidim olmamasına karşılık acaba şansımız nedir? yumurtaya dokunmadım

Cevap: Cennet papağanı yumurta

Cennet papağanı yumurtalarında yavru yedinci gun oluşmaya başlar Karanlık ortamda ve guclu bir fener ile yumurtayı kontrol ettiğinizde kırmızı renkli damar gibi cizgiler gormelisiniz

İlk yumurtanın belirmesinden itibaren yumurtaların karışmaması icin numaralandırmak cok onemlidir Yedinci gunu olan yumurta papağanları rahatsız etmeden kontrol edilir Boş olan yumurtalar, diğer yumurtalarında kontrolunu bekleyip emin olunduktan sonra dişi farkına varmadan birer birer ayırılmalıdır Ama tek yumurta dolu ise birden fazla yumurta bırakmak daha mantıklıdır, yavru yumurtadan cıktığında dişinin ilgisini cekeceği icin diğer boş yumurta o zaman ayrılabilinir

Similar threads

Arkadaşlar benim cennet ve sevda papağanım varKuşlar hakkında bilgim olmasına rağmen böyle aldımFakat çiftleştiler ve 3 gün önce 1 yumurta doğurdular fakat 3 günden beri 2 yumurta gelmedi Pek ümidim olmamasına karşılık acaba şansımız nedir? yumurtaya dokunmadım Cevap: Cennet papağanı yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
cennet papağanlarında ureme nasıl olur Ureme Cennet papağanı ureme Evde uretimi kolaydır Cabuk eş tutarlar, aynı turde olmaları bu sureci kolaylaştırır ve tek eşlidirler Ureme donemlerinde birbirlerine kur yaparken sesleri daha yuksek cıkar Asabi canlılara donuşurler Ciftleri tek tek alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Cennet Papağanı hakkında genel bilgiler Cennet Papağanı ve Sevda Papağanı Lovebird Yaşam sureleri: 10 ile 15 sene bilinmektedir Cennet Papağanı Genel Ozellikler: Cennet Papağanları Oldukca meraklı, sosyal ve gurultucu ve ucucu kuşlardır Gunun her saatinde seslerini duymak mumkundur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Cennet Papağanı hakkında genel bilgiler Cennet Papağanı ve Sevda Papağanı Lovebird Hayat süreleri: 10 ile 15 sene bilinmektedir Cennet Papağanı Genel Özellikler: Cennet Papağanları Oldukça meraklı, sosyal ve yaygaracı ve buharlaşan kuşlardır Günün her saatinde seslerini dinlemek mümkündür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Cennet Papağanlarının Bakımı Doğalarında aynı muhabbet kuşları gibi, cicek ve bitki tohumları, ayciceği tohumu (bildiğimiz tuzsuz cekirdek) yeşil yapraklı sebzeler, meyveler ile beslenmektedirler Hazır yem olarak muhabbet kuşu icin hazırlanmış paket yemler cennet papağanınız icin de uygundur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,474Konular
981,226Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt