Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cennet papağanı yumurta

Cennet papağanı yumurta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim cennet ve sevda papağanım varKuşlar hakkında bilgim olmasına rağmen böyle aldımFakat çiftleştiler ve 3 gün önce 1 yumurta doğurdular fakat 3 günden beri 2 yumurta gelmedi Pek ümidim olmamasına karşılık acaba şansımız nedir? yumurtaya dokunmadım

Cevap: Cennet papağanı yumurta

Cennet papağanı yumurtalarında yavru yedinci gün oluşmaya başlar Karanlık ortamda ve dinç bir fener ile yumurtayı teftiş ettiğinizde kırmızı renkli damar gibi çizgiler görmelisiniz

Birincil yumurtanın belirmesinden itibaren yumurtaların karışmaması için numaralandırmak fazla önemlidir Yedinci günü olan yumurta papağanları rahatsız etmeden kontrol edilir Manâsız olan yumurtalar, öteki yumurtalarında kontrolünü bekleyip belirli olunduktan daha sonra dişi farkına varmadan birer birer ayırılmalıdır Ama tek yumurta batmış ise birden artı yumurta bırakmak daha mantıklıdır, yavru yumurtadan çıktığında dişinin ilgisini çekeceği için öteki boş yumurta o zaman ayrılabilinir *

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt