Cennete Ilk Girecek Bayan cennete giren birincil melek cennetin kapısını açan meleğin ismi cennetin kapısını açan melek cennet Bir gün Rasulallah (sav) efendimiz kızı Hz Fatıma' ya şöyle der ; Cennete giren ilk kadın kimdir biliyormusun ? Hazreti Fatıma yanıt verir ; Ey Fahri Kainat ben değilmiyim ? Rasulallah efendimiz der ki ; Hayır, filan yerde filan evde bir bayan var o dur Hazreti Fatıma şöyle der ; Ne amel işlemektedir de cennete giren birincil bayan olacaktır Rasuallah efendimiz cevaben git onu ziyaret et görürsün der Hazreti Fatıma hazırlanıp o kadının evine gider Kapıyı çalar çok çirkin bir ses ona yanıt verir Kimsiniz ? Hazreti fatıma şöyle der ; Ben Fatıma Hangi fatıma? Der kadın, Hazreti Fatıma şu cevabı verir ; Rasualllah (sav) in kızı Fatıma Bayan şöyle seslenir Kusura bakma iki cihan serverinin kızı, Kocam şu an evde değil, kendisi benden başka kimseye Kapıyı açma dedi, Bende söz verdim açamam ey rasulllahın kızı İstersen yarın gel başımın üzerinde Yerin var sana canım kurban, O zamana kadar kocamdan izin alırım Peki, Cilalı der Hazreti Fatıma Ertesi gün olur, Hazreti Fatıma yine o kadına giderken yanında Hazreti Hüseyin gelir, Beni de götür Der, Hazreti Fatıma oğlunu kıramaz ve hazır gel beraber gidelim der O kadının evine gelirler Kapıyı çalar Kimsiniz ? der kadın Hazreti Fatıma yanıt verir; Benim, Fatıma Bayan şöyle der, Ey kâinat serverinin kutsal kızı yanına bir erkek çocuğunun sesi duyulur Kimdir O ? der Benim oğlum Hüseyindir O da peşime takıldı ulaşmak istedi bende kıramadım diye yanıt verir Hazreti Fatıma Bayan Üzülerek şöyle der Kusura bakma Ey Rasul kızı Hazreti Fatıma, Ben kocamdan sadece senin için müsade istedim Oğlun Hüseyin için istemedim Sen bugün git yarın gel o süre Hüseyin içinde müsade isterim Peki, Işlenmiş Der Hazreti Fatıma Evine döner Ertesi gün olur Hazreti Fatıma ile Hazreti Hüseyin bütün yola çıkacakken kardeşi Hazreti Hüseyini görebilen Hazreti Hasan ağlamaya başlar beni de götürün der, Hazreti Fatıma oğlunun bu isteğini kıramaz ve Onu da yanına alır ve yola çıkarlar Kadının evine gelirler Kapıyı çalar ve yeniden o çirkin kadın sesi yanıt verir Kimsiniz ? Ben Fatıma der Yanında kim var Ya Rasulallahın Kızı Fatıma Oğlum Hüseyin var birde Hasan var, Hüseyini gelirken fark etti ağladı, gelmek istedi bende kıramadım Kadın Üzülerek cevap verir ; Kusura bakma Ya Rasul kızı Fatıma ben kocamdan yalnızca sen ve oğlun Hüseyin için izin aldım Hasan için Almadım yarın gel kocamdan Hasan içinde izin alayım der Hazreti Fatıma ; Peki, Hazır der Ertesi gün olur Hazreti Fatıma, Hazreti Hasan ile Hüseyini yanında alarak o kadının evine giderler Kapıyı Çalarlar Kimsiniz ? der bayan Ben Fatıma Yanında Hazreti Hüseyin Ve Hazreti Hasan' dan başka biri var mı Ya Rasul Kızı Fatıma Hayır yok der Hazreti Fatıma Ve kapıyı açılır, Kapıyı açan pek güzel bir kadındır ancak yüzünden nurlar akıyor Fazla güzel örtünmüş Fazla güzel bir bayan Ağzını açar ve bir mermer büyüklüğünde taşa eş bir cisim çıkarır ve ; Hoşgeldin Sefa getirdin Ey Rasulallahın kızı Fatıma der Hazreti Fatıma ilk olarak kocasına olan itikatını beğenir Ve Şöyle der Üç gündür Kimsiniz diyen ihtiyar bayan senmisin ? der Hayır Der bayan Peki o yaşlı kadın kimdi ? Ihtiyar kadın yoktu Ya Rasuallahın Kızı Fatıma, ağzımda taş vardı o yüzden sesimi değiştirdim Peki niçin değiştirdin, der Hazreti Fatıma Bayan Şu Cevabı verir Olur Ya sesimi duyupta yoldan geçen bir erkek şehvetlenir, Fena amel işler diye değiştirdim Ya Hazreti FatımaISPAN style : 10pt; FAMILY: Verdana