Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cennetin Kapılarını Açan Dua

Cennetin Kapılarını Açan Dua
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cennetin Kapılarını hangi dua açar

Nihat Hatipoğlu Cennetin Kapılarını Açan Dua

Nihat Hatipoğlu hocamız bir programında Cennetin kapılarını şu duanın açtığını söylemiş

Rabbımsın, senden gayri hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim yani sana verdiğim söz üzerindeyim Ruhlar aleminde seni kabul ettim ya o söz üzerindeyim Ya Rabbim İşlediğim seylerin şerrinden, kötülüklerinden sana sığınıyorum

Bana olan nimetlerinide kabul ediyorum anıyorum Ya Rabbim Günahlarımıda itiraf ediyorum Ayrıca senin nimetin fazla benimde günahım artı bununda farkındayım Ya Rabbim Bundan Böyle beni bağışlayıver Ya Rabbim Şu bir gerçektir ama günahları senden başka bağışlayacak kimse yoktur Amin *

Similar threads

Cennetin Kapılarını hangi dua acar Nihat Hatipoğlu Cennetin Kapılarını Acan Dua Nihat Hatipoğlu hocamız bir programında Cennetin kapılarını şu duanın actığını soylemiş Rabbımsın, senden gayri hicbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gucum yettikce senin ahdin ve vaadin uzerindeyim yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
cennet kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua, Bu duanın faydası Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce ölüm ederse veya sabahtan okuyup akşamdan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
CENNET KAPISINI AÇAN DUA Ya Allah, sen benim Rabbimsin Senden gayrı hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum Artık beni yarlığayıver Şu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Ya Allah, sen benim Rabbimsin Senden gayrı hiçbir İlah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum Artık beni yarlığayıver Şu bir gerçektir ki : 'Günahları Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
332
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt