Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cennetin kapısını comertler acar atasozunun anlamı

Cennetin kapısını comertler acar atasozunun anlamı
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cennetin kapısını comertler acar atasozunun acıklaması
Cennetin kapısını comertler acar atasozu

Comert kimse, para ve malını esirgemeden veren, eli acık olan, yardım seven, muhtac kimseleri gozeten kimsedir İslam dini boyle kimseleri over ve onları comert olmaya davet eder Eğer boyle davranırlarsa; yetime, kimsesize, yolda kalmışa, duşkune yardım ederlerse sevap işleyecekler ve obur dunyada yaptıklarının karşılığını kat kat fazlasıyla goreceklerdir

Similar threads

Cennetin kapısını cömertler açar atasözünün açıklaması Cennetin kapısını cömertler açar atasözü Eli Açık kimse, para ve malını esirgemeden veren, cömert olan, takviye seven, muhtaç kimseleri gözeten kimsedir İslâm dini böyle kimseleri över ve onları cömert olmaya davet eder Eğer böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
C Harfi İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları Cins kedi olusunu gostermez Şahsiyetli, soylu bir kimse, sıkıntılı ve kotu durumunu başkasına gostermez ve soylemez Comert derler maldan ederler, yiğit derler candan ederler Bazı insanlar vardır ki ovulmekten cok hoşlanırlar Kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
C İle Başlayan Atasozleri C Harfi İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları Cennetin kapısını comertler acar Comert kimse, para ve malını esirgemeden veren, eli acık olan, yardım seven, muhtac kimseleri gozeten kimsedir İslam dini boyle kimseleri over ve onları comert olmaya davet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Cahile laf açıklama yapmak, deveye hendek atlatmaktan zordur Cahil kişi, okuyup öğrenim görmemiş, bilgisiz ve deneyimsiz kimsedir Bu bakımdan söylenen bir sözün ne maksatla söylendiğini, hangi kavrayış geldiğini kavramakta güçlük çeker O ne biliyorsa, dürüst onlardır Ne dek uğraşırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt