Cep Mesajları cep sözler cep mesajları cep sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Günümüzde bayram mesajları ve yılbaşı mesajları dahil her işimizi cep telefonu ile görür olduk Sosyalleşmeden uzaklaştıran, herkesi mekanik ışık halkası getiren cep telefonları ne değin hoşlanmasak ta teknolojik bir huzur ara sıra cep telefonsuz nasıl yaşıyor muşuz evvelden diye düşünmeden edemiyorum açık konuşmak gerekirsecepmesajlari5c582e9cee44apngalt Gelelim bugün kü msn sözlerimize Acı Sözler , en yeni hoş sözler derken acilen de cep sözleri listesi ile karşınızdayız Sevdiklerinize atacağınız yepyeni mesajlar için buyrun yepyeni cep sözler, cep mesajları 1549282968 1549282968 cepmesajlari5c582e9cf2c5fcepmesajlari5c582e9cf2c5fcepmesajlari5c582e9cf2c5f Bir Mesaj Değin uzaksın Bana, Mesajlarımla Aşkımı Anlatamam Sana Sözlerimde yetmez içimdeki Sevdaya Seninle bu yolda Yürümek istemiyorum Aşkım SeninLe Bu yolda Koşmak istiyorum Senin yanında Durduramıyorum kendimi Görücü usulü bir aşk istiyorum Görünce göresim gelsin, görmeyince ölesim İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever ama kavuşamazsa: efsane olur Güzelliğin sevinç yok Düşüncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise düşüncelerimdeki Mutluluk mesela Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim Yalnızım Çünkü herhangi biriyle değil, Beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola Fakat, Allah sevdiğine kαvuştursun diyen Hiç bir dilenciyi anlamsız geçmemiştim ben O Kadar büyümüş ki içimizdeki yalnızlık, Sevilmeyi beklerken, beklemeyi sevmişiz Beklerken de yavaş yavaş ölmeyi seçmişiz Kalem olsa dünyadaki tüm agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yine de Eğer sevgi bir çiçekse, hürmet onu koruyan saksıdır Çiçek solmaya başlamışsa uyarı edin Saksı mutlaka çatlamıştır Kişi nam ile işler işi, namsız bir pula değmezmiş kişi! Dünyanın 7 harikası var diyorlar Birdir Diyorum! O da ANNEM! Yalan Dünyadaki tek Gerçeğim Edinmek için Güzel geldin Sevdiğim, Sen Yalanların içinde gerçek Bütün çirkinliklerin Arasında En güzel insansın Kime Baksam Sendeki Sıcaklığı Sıcak Bakışları Bulamıyorum Seni Çok Seviyorum Soğuk bedenime Rahat Gülüşünle Hayat Verdim Aşkım