Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cep Telefonu Android tv ve box

Cep Telefonu Android tv ve box
3
836

ByKuSH

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
2,693
F-D Coin
271,256
harika bir uygulama

herkese tavsiye ederim bende kullaniyorum

Saygilarimla

......ByKuSH....

Ekli dosyalar

• HTinattvprov20....zip
    11.4 MB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

Harbi_sivasli

Yönetici
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
585
F-D Coin
445,665
Emeğine sağlık ustam..ben uzun zamandır kullandığım xtream İPTV Player uygulamasını kullanıyorum cok memnunum.. kullanımı gayet kolay👍

Windows ip tv player da ses fazla çıkmıyor her ip tv linkini açmıyor

Altina

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
bahsegelmobilgiris.com
F-D Coin
76
Benim için her şey yolunda çalışıyor, yakın zamanda indirdim ve henüz herhangi bir sorun yaşamadım

Son düzenleme:

Similar threads

Merhaba güzel bir uygulama tavsiye ederim saygilarimla ....ByKuSH.....
Cevaplar
0
Görüntüleme
758
Kullandığımız neredeyse tüm aygıtlar artık akıllıyken neden televizyonlarımız eksik kalsın? Şayet bir akıllı TV’niz varsa fakat işletim sistemi farklıysa ya da akıllı televizyonunuz yoksa uygun fiyatlı bir Android TV box alarak televizyonunuzu bir akıllı TV haline getirebilirsiniz. Android TV...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
ShiftDelete.Net ailesi olarak bu videomuzda Anker Nebula 4K TV Box Media Player inceleme videosuyla karşınızdayız! Anker Nebula 4K TV Box Media Player özellikleri neler? Anker Nebula 4K TV Box Media Player fiyatı ne kadar? Tüm bu soruların cevabı ShiftDelete.Net YouTube kanalında! Anker Nebula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Android TV Box cihazları son yıllarda oldukça popüler oldu. Bağlandıkları televizyonları anında akıllı ekranlara çevirmesi ile bilinen bu cihazlar, eski televizyonlara sahip kullanıcıların ilgisini çekiyor. Android TV Box cihazları, kompakt tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatları nedeniyle de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, TV sektörü de birçok açıdan farklı bir konuma geldi. Özellikle günümüzdeki 4K TV’ler, ev ortamında sinemaya nazaran daha konforlu bir şekilde film ve dizi izlenmesine olanak sağlıyorlar. TV’lerin akıllı olması ile birlikte, Netflix ve YouTube gibi servisleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt