Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cep telefonu pin kodu unuttum yardım

Cep telefonu pin kodu unuttum yardım
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cep telefonu pin kodu unuttum

Arkadaşlar annemin 6 ayı gecgin suredir kullanmadığı hattı var ama pin kodunu falan bilmiyor şimdi ihtiyacı oldu kullanamıyor

Sizce hat kullanılmadığı icin bloke olmuşmudur?

Yada bunu telefoncular acabilirmi?(hat kontorlu ve vodafone

Similar threads

Cep telefonu pin kodu unuttum Arkadaşlar annemin 6 ayı geçgin süredir kullanmadığı hattı var ama pin kodunu falan bilmiyor hemen ihtiyacı oldu kullanamıyor Sizce hat kullanılmadığı için bloke olmuşmudur? Yada bunu telefoncular açabilirmi?(hat kontörlü ve vodafone *
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Vodafone Punk Kodu Oğrenme Pin kodunuzu 3 kere ard arda yazdıysanız telefonunuz sizden Punk kodu isticektir Sizde Punk kodunuzu bilmiyorsanız Eğer hattınız Vodafone ise aşşağıdaki adımlarını izleyerek Punk kodunuzu oğrenebilirsinizimagesvodafonepunkkoduogrenme5ad372ad1c713gif *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Cep Telefonu PIN Kodu Değiştirme Nasıl Yapılır? Cep Telefonu PIN Kodu Değiştirme ve Konferans Başlatma Konferans başlatmak icin; Kod: 3 arama tuşu (konuşma sırasında) PIN’leri değiştirmek icin; PIN1: **04*eski PIN*yeni PIN*yeni PIN# PIN2: **042*eski PIN*yeni PIN*yeni PIN#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
İçinde hakkınızda tonla bilgi barındıran iPhone'unuzu olabilecek en güvenli şekilde kullanmak için Face ID, Touch ID, parola gibi pek çok farklı yöntem kullanabilirsiniz. Unutmayın, bir de SIM kartınız var. SIM kartınız da en az cihazınız kadar özel bilgiler saklar ve onun sayesinde internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
PIN’inizi çok sayıda yanlış girdiğinizde SIM kartınız kilitlenebilir. Bu durumda bloke olan kartı yeniden kullanılabilir hale getirmek için PUK koduna ihtiyacınız olacaktır. Fakat PUK kodu, PIN gibi kolay bulunabilen bir şifre olmadığından sorun yaşıyor olabilirsiniz. PUK kodu öğrenme işlemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt