Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cep Telefonuna Gelen Aramaları Engelleme

Cep Telefonuna Gelen Aramaları Engelleme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cep Telefonunda Gelen Aramaları Engellemek için;

Şebeke: Bütün şebekeler, operatör kadar hür bırakılması gerekiyor
Açmak: *35* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu
Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Durumu denetim: *#35# Arama tuşu
*

Similar threads

Cep Telefonundan Uluslar Arası Aramaları Müdahale Etme Naıl Yapılır? Cep Telefonu Uluslararası Aramaları Engelleme Kodları Uluslar arası aramaları engellemek için; Şebeke: Tüm şebekeler, operatör kadar hür bırakılması gerekiyor Açılmak: *331* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme Şifresi Cep telefonunda Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme için Şebeke: Bütün şebekeler, operatör göre serbest bırakılması gerekiyor Başlamak: *351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Durumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Yurtdışından Gelen Aramaları Engelle Şifresi Türkiye dışından kimsenin beni aramasını istemiyorum diyorsanız bu parola sizin çok işinize yarıyacakdır arkadaşlar Yurtdışından Gelen Aramaları Alıkoymak için zorunlu olan parola aşağıdadır Şebeke: Bütün şebekeler, operatör kadar özgür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Cep Telefonunda Gelen Aramaları Engellemek icin; Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#35# Arama tuşu
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Cep Telefonundan Uluslar Arası Aramaları Engelleme Naıl Yapılır? Cep Telefonu Uluslararası Aramaları Engelleme Kodları Uluslar arası aramaları engellemek icin; Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *331* Engelleme şifresi # Arama tuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt