Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cep Telefonuna Gelen Aramaları Engelleme

Cep Telefonuna Gelen Aramaları Engelleme
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cep Telefonunda Gelen Aramaları Engellemek icin;

Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor
Acmak: *35* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Durumu denetleme: *#35# Arama tuşu

Similar threads

Cep Telefonundan Uluslar Arası Aramaları Engelleme Naıl Yapılır? Cep Telefonu Uluslararası Aramaları Engelleme Kodları Uluslar arası aramaları engellemek icin; Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *331* Engelleme şifresi # Arama tuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme Şifresi Cep telefonunda Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme icin Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *351* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #351* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Yurtdışından Gelen Aramaları Engelle Şifresi Turkiye dışından kimsenin beni aramasını istemiyorum diyorsanız bu şifre sizin cok işinize yarıyacakdır arkadaşlar Yurtdışından Gelen Aramaları Engellemek icin gerekli olan şifre aşağıdadır Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Cep Telefonunda Gelen Aramaları Engellemek için; Şebeke: Bütün şebekeler, operatör kadar hür bırakılması gerekiyor Açmak: *35* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetim: *#35# Arama tuşu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme Şifresi Cep telefonunda Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme için Şebeke: Bütün şebekeler, operatör göre serbest bırakılması gerekiyor Başlamak: *351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Durumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt