Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cep Telefonunu İçine Alan Sim

Cep Telefonunu İçine Alan Sim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu SIM kart sizin bildiklerinizden çok farklı: Bakın basit bir SIM kart içine neleri sığdırdılar!

SK Telecom'un geliştirdiği yeni SIM kart prototipi inanılmaz özelliklere sahip

Bu Android SIM kart prototipi içerisinde işlemci, hafıza, Android işletim sistemi ve 1GB depolama alanı yer alıyor

Bu SIM kart sayesinde kullanıcılar cep telefonu değiştirdiklerinde işletim sistemlerini ve bütün ayarlarını beraberinde taşımış oluyorlar

Ama dahası da var! Sadece cep telefonlarında değil,Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız gibi bilgisayarlarda da kullanılabilen bu prototip sayesinde her yerde aynı işletim sistemini kullanmak mümkün olacak

Bir donanımdan diğerine geçerken ayarları ve bilgileri taşımak için uzaktaki br sunucuya, bulut bilgi işlem sistemine, senkronizasyon ya da yedekleme yazılımına gerek kalmıyor Henüz bu SIM piyasayasürülmeyecek; ancak yakın gelecekte bütün cep telefonlarında bir devrim olabilir

Şimdilik bu SIM kartın multimedya uygulamalar ve içerik taşıyan sürümlerinin piyasaya sürülmesi için hazırlık yapılıyor
milliyet teknoloji

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt