Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

cep telefonunuz için hazır msjlar burda!!!

cep telefonunuz için hazır msjlar burda!!!
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
cep telefonunuz için hazır msjlar burda!!! “YUREGIM BEKLENMEYEN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN KI GULUSUNU “COK OZLEDIM Golti • “AKSAMIN AĞLAMA RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA BASLADIGINDA ICIMDE GÜRÜLTÜSÜZ BIR CIGLIK…OZLEMEYI OZLEDIMOZLEMEYE DEGER NE KALDIYSA… br • “YORGUNUM OZLEMEKTEN HAYALINI AGLARIM GOZLERIMDE YASLAR SELI BIR SENI UNUTMADIM YILLARDIR BIRDE BEN AGLARKEN GITTIGINI DAYANAMAM INAN DAYANAMAM BUNA UNUTAMAM BIR AN DOKUNAMAM SANA HARCANIRIM UGRUNA ALDIRMADAN ZAMANA DIYEMEM DILIM VARMAZ DIYEMEM ELVEDA… • “SEVGILERIN EN GUZELI SENI HOŞLANMAK, OZLEMLERIN EN GUZELI SENI OZLEMEK, VE HAYATIN TADI SABAHLEYIN KALKTIGIMDA SENIN VAR OLDUGUNU BILMEKTIR BIRTANEM!! • “GÜNLERDİR KAPIMI KİMSELER ÇALMIYOR GÖĞSÜMDEN İÇERİ YOKLUĞUN SIZIYOR BİR DEMLİK ÇAYIM VAR TÜTÜNÜMDE GEÇİYOR DUVARLARA YAZDIĞIM HER TÜMCE AĞLIYOR • “Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardındaki Ne zaman güne$ batsa bu son gecem diyorum Vazgeç yaLan dünyanın yıkık dökük saLtanatından Yeti$ir bunca keder bunca elem diyorum Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez arzu diyorum • “Neden bu dek kuvvet seni hoşlanmak ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe hatırlamamak niçin bu kadar güç seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizli tutmak sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek… • “Yanlızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır… • “IZDIRAB YASIORUM SENSIZ HER GECE,RUHSUZ YASAM GIBI OLUYOR,SENSIZ OLMUYOR,MAHRUM YANIMDA,SEVGINE IHTIYACIM VAR,SARILISINA MUHTACIM,TATLI BAKISINI OZLEMEKTEYIM… • “ŞAYET FAZLA YAZIYORUMŞAYET POZITIF RAHATSIZ EDIYORUMKUSURA BAKMA FAKAT AMACIM BU DEGILBEN YALNIZCA SENI UNUTMADIGIMI HATIRLATMAK ISTIYORUM!! • “Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiiiçiiimmm… • “UNUTMAK MI DEDIN,SUS CUNKU YALAN SOYLEDIN UZAKLASMA BENDEN,VAZGECMEK ISTEMIYORUM SENDEN HAYATIMI SENIN HAYALINLE SUSLEDIM,INAN BANA SENI HERSEYDEN COK OZLEDIM!! • “Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahı düşün inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın • “Bir romandın okuyupta bitirmediğim, Bir hayaldin yalvarıp da hükmedemediğim, Bir sendin merhaba deyipte elveda diyemediğim Tek bildiğim var oda SENI COK OZLEDIGIM • “Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni sadakatsiz bir hançer gibi sanmaki korkarım ben ölümden acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı ölümden hakiki… • “Hasretin yüregimi yakar gülüsün bir ömre değer cehendemden beter sensizlik izdirabin dinmiyor gülüm seniz almak beni su gurbet elde kahediyor bekle dönecegim yakisiklim • “Bana aşkı sorsan tarifi yok derim desenki beni ne kadar sevdiğini söylesen gökteki yıldızlar, güneşin yaydığı ışık ışınları derim fakat gün gelir bunlar bitecek lakin sana olan aşkım bitmeyecek çünkü sana olan aşkım sonsuzunda ötesinde • “GOZLERI UZAKLIKLAR DEGIL, BAZENDE GOZE ALAMADIGIMIZ YAKINLIKLAR ACITIR… • “Denizler durulmaz dalgalanmadan, Umutlar yeşermez sevgi olmadan,Yalnızlıklar yok olmaz beraber olmadan, Mutluluklar yaşanmaz inan SEN OLMADAN • “Hasretin öldürdü beni ! Hemen geceler biçare, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak acilen yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma gürültüsüz Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz • “BASKA SAHILLERE BAKIYOR OLSAKTA BASKA BULUTLAR GECSEDE UZERIMIZDEN AYNI YILDIZI SECIYORUZ GOKTEN BELKIDE AYNI YAGMUR ALTINDA OZLUYORUZ BIRBIRIMIZI • “Simdi saat sensizligin ertesi,Yildiz dogmus Gökyüzü ayaydin,avutulmus cocuklar coktan uyuduBir ben kaldim tenhasinda gecenin,bir avutulmamis BEN… • “Elimde denizden çaldığım bir midye var denize böylece uzak ki senle ben gibi lakin aramızda bir ayrım var o denize sen bana aitsin “