Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cepten Ücretsiz Nasıl Konuşurum

Cepten Ücretsiz Nasıl Konuşurum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Cep Telefonundan Ücretsiz Hitabe

Ceplerde fatura tarihe karışıyorDünya genelinde 580 milyondan artı kayıtlı üyesi bulunan internet telefon şirketi Skype, mobil cihazlar açısından büyük önem taşıyan birincil ortaklığını Nokia ile kurdu

Nokia'nın Symbian işletim sistemiyle işleyen zeki telefonlarına Skype yüklenebilecek Skype, Symbian için Skype for Symbianadını verdiği özel bir versiyon çıkardı

Cepten bedava görüşme

Skype for Symbianprogramı, Nokia'nın mobil uygulamalar platformu Ovi Store'dan ücretsiz olarak indiriliyor Skype for Symbian, Symbian işletim sisteminin son sürümü olan 1,0'ı kullanan her Nokia telefona yüklenebiliyor

WiFi veya GPRS, EDGE ve 3G gibi mobil veri bağlantıları üzerinden internet erişimi sağlayan Nokia akıllı telefonları, Skype'a bağlanabilecek

Skype eklentisi yüklenen Nokia telefonlarıyla dünyanın herhangi bir yerindeki Skype kullanıcılarına ücretsiz ve sınırsız sürede Skype'tanSkype'aaramaları yapabilecek

Skype başka hangi firmalarla temasta?

Yurtdışındaki telefonlara yapılan aramalarda ve gönderilen kısa mesajlarda (SMS) önemli ölçüde tasarruf edilirken bireyler ya da gruplarla hemencecik mesajlaşma imkânına kavuşulacak Ilk Kez fotoğraf ve video gibi manzara belgelerinin yanı sıra öteki dosya türleri de Skype kullanıcıları kadar paylaşabilecek Nokia'nın dünya çapındaki akıllı telefon kullanıcısı sayısı 200 milyonu aşıyor

Skype yöneticisi Russ Shaw, bundan sonradan da Google'ın geliştirdiği Android işletim sistemi yüklü mobil cihazlara ve BlackBerry telefonlara benzer uygulamaların kurulmasını hedeflediklerini söyledi

Keza Samsung, LG ve Motorola gibi üreticilerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi

Skype, geçen ay duyurduğu Verizon Wireless ile işbirliğiyle de ses getirmişti Ortaklık kapsamında, bu aydan itibaren Verizon'un akıllı telefonlarına Skype entegre edildi *

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt