Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceren Hindistan Aşçı, Dadı ve Şoförü Olursa Çocuk Doğuracağını Söyleyince Komik Yorumlar Gecikmedi

Ceren Hindistan Aşçı, Dadı ve Şoförü Olursa Çocuk Doğuracağını Söyleyince Komik Yorumlar Gecikmedi
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-e0fb6df425953e99d5e5fb2bfcc34dc4108be85f.jpg

Bu türlü dedem de doğurur be abla!

Hoşluk müsabakası ve uzunluk gösterdiği dizilerden çok, çalkantılı aşk hayatıyla daima gündem oluyor Ceren Hindistan.

Hele ki o Ümit Aslan ile olayı neydi o denli ya?! 

Ceren Hindistan'ın bu karmaşık bağından kopmasının akabinde oldukça değiştiğini söylesek palavra olmaz...

Hayatı baştan aşağı değişti fakat... O kadar hafıza sildirmesine karşın neysen o olarak kalıyorsun demek...

Şu sıralar Maldivler'de tatil yapan Ceren Hindistan, canı sıkılınca Instagram'dan bir soru-cevap aktifliği düzenlemişti.

Ve verdiği şu karşılıkla da biliyorsunuz oldukça konuşulmuştu.

Yani, kendi kanısı tabii!

İşte bu açıklamaların üzerine bir yenisini daha eklemiş şimdi!

Ve demiş ki "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim lakin şu an düşünmüyorum. Zira kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorluk çektim. İki dadı, aşçı, sürücü tutmazsa doğurmam"

Bu açıklamasının akabinde tekrar gündem olan Ceren Hanım'a da yorumlar gecikmedi pek olağan.

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Pekala, siz ne diyorsunuz bu açıklamaya?

Aşağıda bir tartışalım!

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt