Ceren Hanım biraz sakin mi olsanız sanki?
Gün geçmiyor ki magazin dünyasında yeni bir Ceren Hindistan haberi yer almasın. Galiba kendisi de seviyor bu formda gündemde kalmayı.
Birçok insan onu dizilerde oynadığı yan rollerden tanıyor. Aslında 2007 yılında gerçekleşen hoşluk yarışının finalistlerinden biri birebir vakitte. Ancak biz artık öteki şeylerden bahsedeceğiz...
Ceren Hindistan'ın gündem yaratan farklı olaylarının başında, konutuna neredeyse kamyonla gönderilen güller var. Ceren'in kendi hesabından yayınladığı bu fotoğraflardaki güller, hakikaten Isparta'nın gül ticaretine katkı sağlıyor olabilir.
Güllerden daha karışık olan olay, 2014 yılından beri birlikte olduğu Ümit Aslan'ın evli olması. Hatta Ceren Hindistan'ın da bu bilgi dahilinde ilgisine devam etmesi çok konuşulmuştu.
Ümit Aslan'ın eşinin fotoğrafına yorum bile yapmıştı Ceren Hanım. Tam olarak şu halde:
Uygun gibilerdi yani...
Hatta 14 Şubat'ta Umre'ye bile gittiler. Ceren Hindistan paylaştığı fotoğrafta "Canım eşim" diyerek imam nikahı kıydıklarını da ilan etmiş oldu.
Bu bağdan bir de kızları dünyaya geldi çiftin. Ancak olmadı, yürümedi. 2016 yılında Ümit Aslan'dan ayrılan Ceren Hindistan, "Bekarlığa Merhaba" partisi yaparak gündeme kaldığı yerden devam etti.
Ümit Aslan'ın aldığı ayının başını koparması da öbür bi olay...
Mustafa Sandal ile aşk dedikodusunun çıkması ise çok değişik, zira Irmak Ünal'ı Ceren Hindistan sanmışlar kendisinin dediğine nazaran.
"Mustafa Sandal’ın yanındaki bayanı herkes ben sanınca DM’den ileti attım. O gün de ‘tesadüfen otomobilimde sizin müziğinizi dinlerken paylaşım yapınca herkes ben olduğumu düşünüyor, ne yapalım’ dedim. O da ‘Cerenciğim hiç gerek yok. Hazır bu türlü şeyler yazılmışken aşk yaşayalım’ dedi. Duygusal bir konuşmaya geçti ileti. Ben her vakit mesafeliydim. Hayranı olduğum bir insandı tamam lakin hiçbir vakit aşk konusu geçmedi. "
TMS denilen bir formülle hafızasını sildirdiğini açıkladı, tekrar konuşuldu...
Kızı Arya'nın böbreğinin üstünde tümör belirlenince kızının tedavi görmesini reddetmesi ise tatsız gündemlerden bir tanesi.
En son da dadı, aşçı ve sürücü imkanı sağlamayan bir adamdan çocuk yapmayacağın ilan etti. Açıklamanın tamamı şöyle:
Ve demiş ki "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ancak şu an düşünmüyorum. Zira kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorluk çektim. İki dadı, aşçı, sürücü tutmazsa doğurmam"
Bakalım yeni bir Ceren Hindistan değişikliğiyle tanışacak mıyız? İyisi olsun...
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.