iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı sıvı yağ
5 ince dilim ekmek (bayat)
3 su bardağı ceviz içi
8 diş sarmısak
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
yarım tatlı kaşığı kırmızı biber
Yapılışı :
Yıkayıp hazırladığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık ateşte,
3540 dakika pişirin Kemiklerini ayırın, etini lif lif ayirarak ince ince ditin Servis tabağına düzgünce yerlestirin Sarımsak, ekmek içi ve cevizi küçük küçük doğrayarak, 3 su bardağı tavuk suyu ve karabiberle karıstırın Ditilmiş tavuk etinin üzerini bu karışımla kaplayınYağın içine kırmızı biberi ekleyerek eriyene kadar ısıtın
Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek servis yapın
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı sıvı yağ
5 ince dilim ekmek (bayat)
3 su bardağı ceviz içi
8 diş sarmısak
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
yarım tatlı kaşığı kırmızı biber
Yapılışı :
Yıkayıp hazırladığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık ateşte,
3540 dakika pişirin Kemiklerini ayırın, etini lif lif ayirarak ince ince ditin Servis tabağına düzgünce yerlestirin Sarımsak, ekmek içi ve cevizi küçük küçük doğrayarak, 3 su bardağı tavuk suyu ve karabiberle karıstırın Ditilmiş tavuk etinin üzerini bu karışımla kaplayınYağın içine kırmızı biberi ekleyerek eriyene kadar ısıtın
Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek servis yapın