Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cerrahilikle ilgili bir sorum olcaktı

Cerrahilikle ilgili bir sorum olcaktı
0
108

Similar threads

Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini ya da konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Hidayet nedir ve Allah'a ezelde verdiğimiz 3 ant İstihare Duası (Rabbine Sorma) Peygamberİmİzİn GenÇlİĞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Ey iman edenler! Allah'tan korkun, O'na yaklasmaya vesile arayin ve O'nun yolunda caba harcayin ki kurtulusa eresiniz(Maide Suresi, Ayet No:35) Allahü Teala'ya belli bir mesafemizin oldugunu düsünelim Bu mesafeyi daraltmak istiyoruz Yukaridaki ayette gecen vesileyi baz almak suretiyle Allah'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Haya; Özü fıtratta olan, insana imanla birlikte verilen, iman arttıkça kendiside ve etkisi artan, iman azaldıkça, kendisi ve etkiside azalan bir örtüdür Haya, insanı insan eden, insanı olgun eden bir duygudur Haya insanın manevî süsü, Allah'ın insanda görmek istediği en güzel haldir Haya, aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım ailemde namaz kılan yok ama ben başlıcam 12 tane sorum olucak yeni başladığım için namazların nasıl kılındılarına baktım sanırım bütün namazların kılınışı aynı yani aynı dualar birşeyin söylendiği yer hep aynı sadece 4 rekat kılarken 3 ye geçişte oturup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Namaz kimler kılmalı evet namazı kimler kılmalı İçinizde muhakkak namaz kılanlar vardır veya kılmak için Yaşlanmayı bekliyor veya ben iyi bir insanım namaz kılmama gerek Yok diye düşünüyor Evet, namaz kılmamak için çok sebep var ! 1:namaz kıl mazeret hayır yaşım genç yaşlanınca kılarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt