Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi Randevu Alma

Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi Randevu Alma
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi Online Randevu Alma

Telefonla Randevu

Telefon: (0212) 414 34 14
Faks: (0)
Adres: İUİstanbul Tıp Fakultesi Capa 34390
İlce: FATİH
İl: İSTANBUL
Web Sitesi: :: İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ::

Online Randevu

1 TC kimlik numarası, ad soyad ve telefon numaranızı girmeniz zorunludur

2 Online Randevu Sistemimizde randevular haftalık olarak acılmaktadır Takvim uzerinde işaretli gunlerden randevu alabilirsiniz

3 Aldığınız randevuyu “İptal sekmesine basarak iptal edebilirsiniz

Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Online Randevu İcin Tıklayınız

Similar threads

capa tıp fakultesi online randevu alma capa tıp fakultesi randevu telefonları capa tıp fakultesi randevu sistemi Randevu Telefonu : Telefon: (0212) 414 34 14 Adres : İUİstanbul Tıp Fakultesi Capa 34390 FATİH İSTANBUL web adresi : :: İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi :: Capa Tıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi adres Cerrahpaşa Tıp Fakultesi nerede harita Adres:İstanbul Universitesi İstanbul Tıp Fakultesi Capa 34390 İlce: Fatih İl: İstanbul İstanbul Universitesi Capa Tıp Fakultesi Telefon numarası (0212) 414 22 00 MAP41024981,2893301&MAP
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Online Randevu Al İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Randevu Almak icin aşağıda verdiğimiz Telefon numarası ve internet adresinden yararlanabilirsiniz İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Adresi: Cerrahpaşa Tıp Fakultesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Cerrahpaşa Hastanesinden Randevu nasıl Alınır İU Cerrahpaşa Tıp Fakultesi, 34098, CerrahpaşaFatihİstanbul Telefon: 90) 212 414 30 00 Telefonla Randevu Sistemi: 0212 414 34 14 istanbul Universitesi cerrahpaşa Tıp Fakultesi hastanesi web randevu icin tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
istanbul eğitim ve araştırma hastanesi e randevu nasıl alınır stanbul eğitim ve araştırma hastanesi randevu alma sistemi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi randevu telefonları İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Online Randevu icin tıklayınız Samatya (Merkez) Polikliniği icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt