cesur oL bu kez üzerine uzanacağım bi şezLong ve bi güneş gözLüğü getir yağmurLu havaLar için karanLık havaLara geLemiyorum siyahLığa siyahLık katmak istiyorum sadistLeşiyorum içeri tıkıLmak istiyorum üç beş saLağın Lafına Tebessüm Etmek istiyorum ve katıLa katıLa Ölmek istiyorum ve öLemiyorum ve haLen yaşıyorsam; ıLık suya katmak için biraz zehir buL biyerLerden kötüLükLerden bunaLdım ben hissetmeden son ver yararsız aLış verişe ve karbondioksit fazLaLığına en azından su koy buzuma ve sesim daha da kısıLsın duymasın kimse yorgunLuğunu öyle kısıLsınki eLLerimLe dikkat çekici edeyim bi daha su isteğimi veya edemeyeyim ne fark eder haLen yaşıyorsam; sabotaj bir öneri sadece ciddiye aLma frenLeri tutmasın son hızlı olma bu arada aracımın örneğin ''oLmaz bu saçmaLama'' deme rastlantı kazaLar ve düş gücünü zor kullanarak o haLde içinden geLenLeri getir bana baLkondan düşebiLirim yaLnışLıkLa korkma sana bişey oLmaz yüksek yerLerde tanıdıkLarım var kaza süsü veririz haLen yaşıyorsam; gürültüsüz ağırbaşlı yerLerde tamamlanmamış kavgaLar getir bana mümkünse iffet davası oLsunki kızışmış oLsun suçLu taraf ben oLayım ama sinirLi oLsun düşmanLarım ve eLLerim alt oLsun ayakLarım topaL en şiddetLi darbeLer aLmaLıyım göğsüme haLen yaşıyorsam; satıLığa çıkmış ruhuma maksimum değeri biç satın aL onu kaptırma temiz ve zenginLere yalnızca iğrenç sen kuLLan ama yeterince midem buLansın ola ki bu sefer oysa acı öLdürür çünkü bu değin acı çekerken haLen nasıL acı çekiyorum hayret ediyorum ve senden buLantıdan bunaLan mideme aciz insan küfürLeri ediyorum en ağırLarından hiç aLınmıyor, sıkıLmıyor daha iğrençLerini yaşadım diye güLümsüyor resimLer gösteriyor fotoğraf arşivinden koL saatime bakıyorum ve azraiLin verdiği saate saat içten, ya tarih? nefes aLıyorum , vermiyorum günde epey yapıyorum bunu oyun gibi oLdu benim için! beni denemeden öğrenemeyeceğime itiyorsun ve öğrendiğim an sana tek öğretemeyeceğime! geL buraya satın aL ruhumu bedenim sende zaten oLmasa hiç yoktan çürür müydü burada somutLuğu rengi beyazdan döner miydi kırmızıya hani biLdiğin uzay böceği kanseri oLur muydum oturduğum yerde sabitLeşir miydi ve ayakLarım kaLkmaz mıydı yarım saat daLınca bir saatte geLmez miydi yerine¿ çeLişki değil ayrım yok dram değil geL buraya diyorum sana, kızdır beni satın aL ruhumu ırzına geç tekrar tekrar acınacak şey sakın iri bir sigara yak daha sonra dumanını üfLe siviLceLerime ve sinsin tüm kokusu çamaşırLarıma dinLedikLerimizden bi şarkı aç en kısası oLsun, hani şu içinde sevdim keLimesi geçeni eLLerinLe tak koynundaki koLyeyi koynuma o an utanmadan hep yaptığını yap ve yüzüme bakarak yaLan söyLe lakin bu sefer yaLan söyLüyorum de de bundan böyle şunu her zaman inandım defalarca kandırdın yaLan de yaLan de yaLan de bağır gözü kara oL bu kere yaLan de öyle haykır ancak suratıma tükürükLerin değsin ve tokat oLsun bu sefer azrail geLecektir kurtarmaya beni zamanından önce ama haLen yaşıyorsam günahım ne ¿? alinti