Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cetrain erken gebelik testi

Cetrain erken gebelik testi
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cetrain erken hamilelik testi Adetime 10 gün varcetrain erken hamilelik testi aldım negatif çıktıilişkiden 5 gün sonradan bile gösteriyomuşama göğüslerim şiş daha adetime var birincil kzızımda böyle olmamıştım haileyim desem sonuç negatif sol kasığım batıyo acaba pisikolojikmi takviye lütfen  

Similar threads

adetime 5 gün var bugün hamilelik testi yaptım olumsuz çıktı Arkadaşlar adetime 5 gün var bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba hamile değilmiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Korunmasız ilişkiye girdim hamile olabilirmiyim? ilişkide içe boşalma oldu fakat ilişkiden 24 saat daha sonra ella ertesi gün hapı aldim hapı aldım hapı aldiktan sonradan erken hamilelik testi yaptim adetime yaklasik 56 gün kala yaptım negatif çikti en son 2 nisanda adet gördüm adetim sıradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adetim 17 gümn gecikti gebe olabilirmiyim? ilişkide içe boşalma oldu fakat ilişkiden 24 saat daha sonra ella ertesi gün hapı aldim hapı aldım hapı aldiktan daha sonra erken gebelik testi yaptim adetime yaklasik 56 gün kala yaptım negatif çikti en son 2 nisanda adet gördüm adetim alışılagelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
beta hcg 0100 olanlar Arkadaşlar merhaba Esimle birlikte olduktan 11 gün daha sonra kan testi yaptırdım ve 0100 cıktı ve adetime 3 gün vardı Kan bölge hemşire eğer erken döllenme varsa hamilelik kesin olur yoksa testi her yerde ettirmen gerekli dedi Bugün adet olmam gerekiyordu ama hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
lütfennn bana asistan olun arkadaşlar neolurrrr:(:( arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim be yeni aza oldum bana yardımcı olursanız fazla sevinirim benim anlatacaklarım azıcık uzun kusura bakmayın benim adetlerim gecikmez zamanınında olurum lakin geçen ay ocak ayının 15inde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt