Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cevdet Erdöl Kimdir, Hayatı

Cevdet Erdöl Kimdir, Hayatı
0
117

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Cevdet Erdöl hakkında data
Cevdet Erdöl biyografi

Cevdet Erdöl, 16 Şubat 1958'de Trabzon Sürmene'de doğdu Babası Hasan bey Annesi Ayşe hanımdır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'nden askeri doktor olarak mezun oldu

Ankara GATA'da İç Hastalıkları ve Kardiyoloji İhtisası yaptı ABD'de Washington DC'de eğitim fark etti Sızı ve Ankara Mevki Askeri Hastanelerinde çalıştı GATA'da Yardımcı Doçent olarak tahsis yaptı Bursa Yüksek Ihtisas Hastanesi'ne atandı Doçent olarak, KTÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyeliği ve Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı

2002'de profesör oldu Yüzden pozitif araştırması ve makalesi ulusal ve milletlerarası yayınlarda yer aldı

22 Dönem Trabzon Milletvekili 22 Dönem'de TBMM Afiyet, Aile, Alıştırma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu 23 Dönem'de aynı Komisyon'un Başkanlığına baştan seçildi

İyi düzeyde İngilizce haberdar olan Erdöl, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

Burhan Kuzu kim, Burhan Kuzu, Burhan Kuzu hakkında data, Burhan Kuzu yaşam öyküsü Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Tüzük Hukukçusu ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Soner Aksoy Kim, Soner Aksoy Hakkında Bilgi, Soner Aksoy Biyografisi 27 Temmuz 1941 yılında Kütahya Gediz'de doğdu Babasının adı Mehmet Fahri, annesinin adı Nazire'dir Dr Cihaz Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Cihaz Fakültesi'ni bitirdi Doktorasını Gazi Üniversitesi Fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Ahmet Haluk Koç hakkında data Ahmet Haluk Koç biyografi A Haluk Koç, 3 Ekim 1954'te İstanbul'da doğdu Babasının adı Salih Akıllı, annesinin adı Nezahat'tır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Kanbilim Ast Dal Uzmanlığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Osman Çakır hakkında veri Osman Çakır yaşam öyküsü Osman Çakır, 20 Aralık 1952'de Trabzon Sürmene'de doğdu Babasının adı Kemal, annesinin adı Gülfidan'dır Öğretim Üyesi; ODTÜ Kimya Bölümü'nü bitirdi ODTÜ'de başladığı yüksek lisans çalışmasını Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Alim Işık milletvekili Alim Işık biyografisi Alim ışık hayatı Alim ışık kim mhp Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,509Konular
982,847Mesajlar
30,636Kullanıcılar
waestoSon üye
Üst Alt