iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
İçi için:
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı tulum peyniri
HAZIRLANIŞI
Unu yoğurma kabına koyun Yumurta, süt, sıvıyağ ve tuz ilave edip yumuşak bir hamur tutun Hamuru 12 eşit parçaya bölüp her birini yemek tabağı büyüklüğünde açın 6 yufkanın her tarafına tereyağı sürün Diğer 6 yufkayı da açıp yağlanmış yufkaların üzerine koyup kenarlarından bastırın Sacın üstünde iki taraflı pişirin Tulum peyniri ve ceviz içini karıştırıp gözlemelerin içine yerleştirin Gözlemeleri rulo şeklinde sarın Sıcak servis yapın
6 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
İçi için:
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı tulum peyniri
HAZIRLANIŞI
Unu yoğurma kabına koyun Yumurta, süt, sıvıyağ ve tuz ilave edip yumuşak bir hamur tutun Hamuru 12 eşit parçaya bölüp her birini yemek tabağı büyüklüğünde açın 6 yufkanın her tarafına tereyağı sürün Diğer 6 yufkayı da açıp yağlanmış yufkaların üzerine koyup kenarlarından bastırın Sacın üstünde iki taraflı pişirin Tulum peyniri ve ceviz içini karıştırıp gözlemelerin içine yerleştirin Gözlemeleri rulo şeklinde sarın Sıcak servis yapın