iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 adet havuç (orta büyüklükte)
2 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
4 kaşık sıvıyağ
12 su bardağı ezilmiş ceviz
tuz
HAZIRLANIŞI
Havucu rendeleyin Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin,12 dakika kızartın Yoğurt ve sarımsak, tuz karıştırın Havuçların üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın Soğuk olarak servis yapın
4 adet havuç (orta büyüklükte)
2 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
4 kaşık sıvıyağ
12 su bardağı ezilmiş ceviz
tuz
HAZIRLANIŞI
Havucu rendeleyin Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin,12 dakika kızartın Yoğurt ve sarımsak, tuz karıştırın Havuçların üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın Soğuk olarak servis yapın