iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
300 gr ceviz içi
500 gr yağlı koyun peyniri
56 diş sarımsak
Bir bardak sızma zeytinyağı
kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI
Ceviz dövülür, sarımsaklar ayrı yerde dövüldükten sonra cevize karıştırılır Peynir çatalla ezilir ve sarımsaklı cevize karıştırılır Karışıma kırmızı pul biber ilave edilir ve sızma zeytinyağı azar azar peynire çatalla ezilip karıştırılmak sureti ile yedirilir Buzdolabında yarım saat bekletilir, eğer istenirse dilimlenmiı baget ekmeğe sürülüp servis yapılır
300 gr ceviz içi
500 gr yağlı koyun peyniri
56 diş sarımsak
Bir bardak sızma zeytinyağı
kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI
Ceviz dövülür, sarımsaklar ayrı yerde dövüldükten sonra cevize karıştırılır Peynir çatalla ezilir ve sarımsaklı cevize karıştırılır Karışıma kırmızı pul biber ilave edilir ve sızma zeytinyağı azar azar peynire çatalla ezilip karıştırılmak sureti ile yedirilir Buzdolabında yarım saat bekletilir, eğer istenirse dilimlenmiı baget ekmeğe sürülüp servis yapılır