Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cevizli Rulo Kek Tarifi Resimli yapılışı

Cevizli Rulo Kek Tarifi Resimli yapılışı
0
30

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cevizli Rulo Kek Tarifi Resimli yapılışı Resimli Cevizli Rulo Kek Tarifi Cevizli Rulo Kek Nasıl Yapılır Ceviz sever misiniz bilmiyorum lakin cevizin faydaları hakkında bilgi edinirseniz, eminim siz de benim gibi cevizi seversinizcevizlirulokektarifiresimliyapilisi5c4f105ca21f7alt Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda sizlere cevizli rulo kek tarifi sunuyor ve ilgili olupta cevizli rulo kek nasıl yapılır diyen bütün arkadaşlarımızı da bu sayfamıza eğlence ediyorum 1548685400 1548685400 cevizlirulokektarifiresimliyapilisi5c4f105cd6cd4cevizlirulokektarifiresimliyapilisi5c4f105cd6cd4 cevizlirulokektarifiresimliyapilisi5c4f105cd6cd4 Cevizli Rulo Kek İçin Malzemeler: 3 Yumurta 1 Akarsu Bardağı Toz Şeker 3 Çorba Kaşığı Söke Un 1 Paket Kabartma Tozu 2 Çorba Kaşığı Su 1 Paket Vanilya Üzerinin kreması için; 1 Poşet Toz Şanti Arası İçin:1 Su Bardağı Portakal Marmelatı, 2 Muz, 3 Çorba Kaşığı Ceviz Cevizli Rulo Kek Yapılışı: Karıştırma kabında yumurtaları ve şekeri koyup çırpın sonradan iki çorba kaşığı suyu dökün Su kekin daha yumuşak olmasını sağlar Gerisinde unu, kabartma tozunu ve vanilyayı da ek edip çırpmaya devam edin Tepsiye yağlı kağıt koyun ve kağıdı da hafifçe yağlayın Hamuru tepsiye yayınlama Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 7 dakika pişirin id Soğuyan kekin üstüne marmelatı dökün ve iyice yayın Çekilmiş ceviz içini serpin İki adet muzu uzunlamasına yerleştirin Yağlı kağıt yardımıyla rulo gibi sarın Şantiyi rulo yaptığınız kekin etrafına sürün Kalanı şanti torbasına doldurup üst kısmına sıkın Üzerini dileğiniz gibi süsleyin  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt