iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
50 Gr ceviz içi
500 Gr taze fasulye
1 Adet orta boy soğan
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı sirke
1 Çay kaşığı hardal
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
Taze fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra az tuzlu kaynar suda haşlayın
Suyunu süzüp soğumaya bırakın
Soğanı ince ince doğrayın
Derin bir kabın içerisine soğan, sirke, tuz, karabiber ve hardalı koyun
Çırparak yavaş yavaş zeytinyağını üzerine dökün
Fasulye ve cevizleri bir salata kabına alın
Hazırladığınız sosu üzerine dökün ve servis yapın
50 Gr ceviz içi
500 Gr taze fasulye
1 Adet orta boy soğan
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı sirke
1 Çay kaşığı hardal
Tuz
Karabiber
Yapılışı :
Taze fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra az tuzlu kaynar suda haşlayın
Suyunu süzüp soğumaya bırakın
Soğanı ince ince doğrayın
Derin bir kabın içerisine soğan, sirke, tuz, karabiber ve hardalı koyun
Çırparak yavaş yavaş zeytinyağını üzerine dökün
Fasulye ve cevizleri bir salata kabına alın
Hazırladığınız sosu üzerine dökün ve servis yapın