Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çevkonun yaptığı çalışmalar kısaca

çevkonun yaptığı çalışmalar kısaca
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çevkonun Yaptığı Incelemeler

Türkiye ’de değerlendirilebilir atıklar konusunda sürdürülebilir bir geri kazanım sisteminin geliştirilebilmesi için;
Sanayinin görüşlerini bütün paydaşlara ileterek atık yönetimi ile ilgili çağdaş hukuki altyapının oluşturulmasına katkıda bulunmak
Hukuki altyapı çerçevesinde kaynağında farklı toplama ayırma ve geri değişim uygulamalarının ülke geneline yayılması için yerel yönetimlerle işbirliği etmek
Sanayinin sorumluluğunu üstlenmek ve yerine getirmek
Atık yönetimi konusunda yurtiçi ve yurtdışı uygulamalarını dikkate alarak bilgi birikimini karşılamak çevre bilincinin oluşturulmasına yönelik etkin tanıtım eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yerine getirmek ARGE çalışmalarına yeralma ilgili paydaşlara danışmanlık ve teknik takviye devretmek

KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ
Türkiye ’de çevrenin korunması kaynak israfının önlenmesi ekonomiye katkı maddesi nedeniyle ambalaj atıklarının geri kazanımı konusunda uzmanlaşmış Türkiye ’nin lider kurumu kimliğiyle müşterilerinepaydaşlarına ve topluma güvenilir ve kaliteli hizmet temin etmek
Geri kazanım bilincini yaygınlaştırmak için sanayi kuruluşlarına yerel yönetimlere lisanslı firmalara ve çalışanlarına eğitimler tahsis etmek Tüketicilere gençlere ve çocuklara karşın bilinçlendirme çalışmaları yerine getirmek
İlgili yasal düzenlemelere Avrupa kuruluşu PRO Europe ’nin temsilcisi olarak kullandığı Yeşil Nokta işareti ve sisteminin gereklerine ve öteki şartlara aktarmak
Yönetim sistemlerinin etkinliğini kesintisiz iyileştirmek amacıyla idare sistemi şartlarına uyarak hedefler tahsis etmek bu hedefleri gözden geçirmek ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmak *

858,496Konular
982,133Mesajlar
30,087Kullanıcılar
pinklenumbSon üye
Üst Alt