Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çevresiz Arkadaşsız yalnızlık

Çevresiz Arkadaşsız yalnızlık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar uzun bir yazı olcak lakin lütfen okumanızı istiyorum çok şiddet durumdayım

Arkadaşlar 2 yıl önce okul seçiminden kaynaklandıgını düşünüdügüm bir sorunum var etrafımda ne beni soran merak eden ne konuşan arkadaşlarım ne sevgilim hiç birşeyim değil fakat okulda gördügüm mektep sonrası görüşmedigimiz 34 arkadaşım haricen çevrem hiç değil kız arkadaşmı dersiniz ? hıh 17 yaşıma girdim hayatımda sadece 1 defa sevgilim oldu oda 2 sene önce hemen kuzenim hariç etrafımda arkadaş yada sevgili ne olursa olsun kız çevrem deha değil
Şu Anda bide yaz tatilindeyiz okul olmayınca falan akşama dek tekbaşıma evde oturup duruyorum pc haricen zaman geçirecegim birşey yok annem falan dışarı çık milletle kaynaş diyor lakin bende utangaçlık ve mahçupluk hatsafhada hadi onuda geçtik dışarı cıksam tekbaşıma kimle tanıscam ne diycem belli yok dedigim gibi okuldaki arkadaşlar zaten tümü aynı kendi derdindeler benim gibi anca evde boş otururlar Ben tüm umutlarımı bu yıl okulumu değiiştirip kurtulmayı hayal etmiştim fakat sorun şu ama okulu yine değiştiremiyecegim ve 2 senem daha böyle asosyal arkadaşsız çevresiz geçecek maddi durumumuzda pek iyi sayılmaz bi yere gittigimde havalı ayakkabılar giysilerle falan ilgi çekebilecek biri değilim yakışıklı da değilim kendime güvenim 0 bundan böyle bıktım bu hayattan yalnızlık insanı depresyona götürüyor bazan Madem tekbaşımayım arkadaşım sevgilim değil ben niçin yaşıyorumki diyip intihar edesim geliyor fakat Allah korkum bunu engelliyor

lütfen bana bir çare söyleyin ben bu işden tekbaşıma çıkamıyorum bu sene şayet dershaneye gidersem orda biraz çevre edinirim diye düşündüm fakat yeniden başarısız olabilirim diye korkuyorum

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt