Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceyda Ateş Evleniyor kiminle mi haydi gelin öğrenelim meleklerim

Ceyda Ateş Evleniyor kiminle mi haydi gelin öğrenelim meleklerim
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ceyda Alev Evleniyor kiminle mi haydi gelin öğrenelim meleklerim Ceyda Alev Evleniyor mu Ceyda Ateş kiminle evleniyor Ceyda Alev düğünü Adını Feriha Koydum dizisi ile yıldızı parlayan hoş ve genç oyuncu Ceyda Alev kiminle evleniyor ne süre evleniyor ve dahasını bu yazımızda öğreneceksiniz Melek'lerimceydaatesevleniyorkiminlemihaydigelinogrenelimmeleklerim5c4e486f4776falt Genç oyuncu Ceyda Alev Can Yurtsevdi ile izaç kararı almış İşte o haber; 1548634219 1548634219 ceydaatesevleniyorkiminlemihaydigelinogrenelimmeleklerim5c4e486f7b1d8ceydaatesevleniyorkiminlemihaydigelinogrenelimmeleklerim5c4e486f7b1d8 ceydaatesevleniyorkiminlemihaydigelinogrenelimmeleklerim5c4e486f7b1d8 Türk halkının ‘Adını Feriha Koydum’un kötü kızı olarak tanıdığı Ceyda Ateş bomba bir habere imza attı Genç oyuncu,kendisiyle yapılan bir röportajda bu ay sonunda sevgilisi Can Yurtsevdi’yle evleneceğinin müjdesini verdi Hoş oyuncu Ceyda Ateş verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili cana yakın açıklamalarda bulundu; Aşktan konu açılmışken, Can Yurtsevdi’yle evlilik planınız var mı? Biz başından beri önemli bir ilişkimiz olduğunu söyledik Evet, eğer Allah önümüze bir sorun çıkarmazsa ağustos sonu gibi evlenmeyi düşünüyoruz Sevgilinizin size et yemeyi sevdirdiği, bu yüzden 9 kilo aldığınız yazıldı Evet, ben hiç et yemeyen bir insandım Can, beni et yemeye alıştırdı Nasıl Olursa Olsun o protein bünyeye girince bu şekilde tepki verdi, 2 ay gibi kısa bir sürede 9 kilo aldım 51 kiloyum şu lahza Ekran önünde ve fotoğraflarda toplu çıktığım için ahali, “Ceyda Ateş şişti diyorlar Sahiden çok cılız olduğum için almam gereken kiloyu aldım  

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt