Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceyda Ateş'ten duygulandıran Metin Çekmez paylaşımı!

Ceyda Ateş'ten duygulandıran Metin Çekmez paylaşımı!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
ceyda_atesten_duygulandiran_metin_cekmez_paylasimi_1629980242_0143.jpg

"Adını Feriha Koydum" dizisinde canlandırdığı "Hande" karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Ceyda Ateş, birlikte rol aldığı Metin Çekmez'in vefat haberi sonrası sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Ceyda Ateş ve Vahide Perçin gibi ünlü isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi bir döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Dizide "Rıza" karakterine hayat veren usta oyuncu Metin Çekmez'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

U6Bff_1629979913_0846.jpg

Aydın'da kanser tedavisi gören Metin Çekmez tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu. Cenazesi Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek olan Metin Çekmez'in ölüm haberini alan Ceyda Ateş, yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

U3DPp_1629979952_65.jpg

Metin Çekmez ile çekildiği bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ceyda Ateş, paylaşımına "Çok üzgünüm Metin abim... Seninle karşılıklı oynamak, senden tecrübe edinmek benim için şerefti. Babacan halini unutmayacağım. Mekanın cennet olsun" notunu düştü. 

5B5rj_1629979994_2907.JPG

Similar threads

Bir dönem yayınlanan ‘Adını Feriha Koydum’ isimli dizide ‘Rıza’ karakterine hayat veren Metin Çekmez hayata gözlerini yumdu. Türk sinemasının usta isimlerinden Metin Çekmez’den acı haber geldi.  Metin Çekmez bir süredir Mersin’de kanser tedavisi görüyordu. Aydın Atatürk Devlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Bir dönem yayınlanan ‘Adını Feriha Koydum’ isimli dizide ‘Rıza’ karakterine hayat veren Metin Çekmez hayata gözlerini yumdu. Türk sinemasının usta isimlerinden Metin Çekmez’den acı haber geldi.   Metin Çekmez bir süredir Mersin’de tedavi görüyordu. Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
20 Dakika Dizisi Necmettin Solmaz Karakteri Metin Çekmez Kimdir ? Bu konu; 20 Dakika Dizisi Necmettin Solmaz Karakteri Metin Çekmez hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, 20 Dakikadizisinin kötü adam karakteri Necmettin Başkan rolünü üstlenen başarılı oyuncu Metin Çekmez bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez, Aydın’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Türk tiyatroseverlerin ve TV izleyicilerinin pek çok ünlü yapımdan tanıdığı tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez hayatını kaybetti. Kuşadası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Yaklaşık 6,5 aylık hamile olan genç oyuncu Ceyda Ateş, sadece 1 kilo aldığını söylemişti. Anne olmak gün sayan Ateş, hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. 2013 yılında Buğra Toplusoy’un yaşadığı Miami’ye yerleşen, 2019 yılında da Toplusoy ile evlenen Ceyda Ateş, Talia adını vereceği kızını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt