Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceyda Düvenci herkesi şaşırttı! 18 yıldır psikolog gözetimi altında

Ceyda Düvenci herkesi şaşırttı! 18 yıldır psikolog gözetimi altında
0
80

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
ceyda_duvenci_herkesi_sasirtti_18_yildir_psikologa_gittigini_soyledi_1650532381_1684.JPG

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, katıldığı bir programda hayatını anlattı. Çarpıcı itiraflar yapan güzel oyuncu, psikolojik destek almanın önemi ve sebeplerinden bahsederken, 27 yaşından beri psikoloğa gittiğini açıkladı.

Katıldığı bir programda konuşan oyuncu Ceyda Düvenci, samimi itiraflarıyla gündeme oturdu. Kendi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik hayatı süren Düvenci27 yaşından beridir psikolojik destek aldığını ve alınması gerektiğinin de altını çizdi.

xZUJy_1650532389_6995.jpg
ceyda düvenci

"HAKSIZLIK VE CEHALET"

Düvenci "Çok kıymetini gördüm. Bazı arkadaşlarım ise 'Ne faydası olacak bana' diyor. Psikolojide çok kadim bilgi var. Buna kayıtsız kalıp o hayatı mutsuz idame ettirme meselesi haksızlık ve cehalet gibi geliyor."

5Ayh4_1650532416_8374.jpg
ceyda düvenci

"HEPİMİZ YARALI NESLİN YETİŞTİRDİĞİ ÇOCUKLARIZ"

Psikolojik destek almanın asla kişiye bir zararının dokunmayacağı gibi hayat kalitesini arttıracağını belirten Düvenci "Hepimiz yaralı bir neslin yetiştirdiği yaralı çocuklarız. Çocuklara bırakacağımız en güzel miras, o yaraları temizlemek. Bu da insanın kendi içine yapacağı yolculuktur." ifadelerini kullandı.

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt