Ceyda Düvenci Röporatjı ceyda düvenci röportaj ceyda düvenci, röportaj, yaşantısı, çocuğu, evliliği, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548661534 1548661534 ceydaduvenciroporatji5c4eb32350f59ceydaduvenciroporatji5c4eb32350f59 ceydaduvenciroporatji5c4eb32350f59 Sevili melekler, Ceyda Düvenci,15 yılda 20den artı tv dizisi,10 tv programı,5 sinema filmi ve 3 tiyatro oyunuyla izleyicinin karşı olmuş başarılı bir ressam Son aylarda bebeğinin erken doğumu sebebiyle sıhhat sorunları yaşamasından nedeniyle güç günler geçiren Düvenci ,o fena günlerin etkisinden çıkmaya başlamışAşağıda Bugün gazetesine vermiş olduğu röportajı okuyacaksınız Yaşam hikayeniz nerede ve nasıl başladı? 16 Nisan 1977 günü Bursada doğdum İlkokulu Mustafa Kemal Paşada okudum sonradan Bursaya taşındık Bir süre Bursa Anadolu Lisesinde okudum Sonradan İstanbula taşınınca anekdot ortalamamdan dolayı Kadıköy Anadolu Lisesine nakil oldum Orayı bitirdim Sonra, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde öğrenim gördüm, gerisinde Kadir Has Üniversitesinde oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptım Oyunculuktan sonramı alımlılık yarışmasına katıldınız? Evet, ilk olarak oyunculuk başladı 1995 senesiydi 2 sene her tarafında sunuculuk ve oyunculuk paralel bir şekilde devam etti sonra üçüncü sene Türkiye Çekicilik Yarışmasına katıldım Onda da amacımşuydu; iyi bir kanala devretmek ve orada sunuculuk gerçekleştirmek Çok izlenen bir kanalda programsunmuyordum İyi bir kanala dinmek istiyordum Tek amacım birincil 20ye girip dikkatleri üzerime çekmekti Ilk üçe gireceğimi hiç düşünmedim bile Türkiye 3üncü güzeli seçilmek benim için sürpriz oldu Geçmişe dönüp baktığınızda hayatınızın dönüm noktası neydi? Üniversite sınavlarının fena geçmesi oldu Eğer üniversite sınavlarımiyi geçseydi ve ben birincil tercihim Boğaziçi Üniversitesine girseydim hemen oyunculuk yapmayacaktım Gerçekten iktisatçı olurdum İyi bir bankacı olurdum Hayatımda eksik sayıda aşklarım var; onlar da kocam, işim ve ailemdir Hemen bundan böyle Melissadır Oyunculuk benim için en doğrumeslektir Daha Sonra başladım lakin açığı iyi kapattım id 2,5 AY YERE BASMADIM Yavrunuz Melissa dünyaya geldi ama ailece engebeli bir süreçten geçtiniz, neler yaşadınız anlatır mısınız? Yaşadıklarımız bize sürpriz oldu Fakat biz karı koca deriz ama her şeyde bir hayır var Bu süreçte biz dedik ancak biz bunu kaldırabilecek güçteyiz Servikal yetmezlik çıktı bende Yani kaslarım bebek taşıyamıyor Benim ayaklarımı tepeye diktiler Acil olarak ambulans çağırıldı Seti aradım dedim fakat Ben gelemiyorum Doktorlarım imkansızı başardı HASTANE ODASINI EVE ÇEVİRDİK 9 Aralıkta benim ayaklar havaya dikildi 25 Şubata dek yere basmadım 78 gün hastanede yattım Ameliyata aldılar, iyi geçti Ilginç bir şekilde biz mutluyduk Hastane odasını eve çevirdik Mutfak bölümü yaptık Yeni Yıl yaklaşıyordu Yeni Yıl ağacı ve türlü türlü süslerle odayı süsledik Melisa doğduktan daha sonra bir vakit kuvözde kaldı Onu kucağıma alamadım Engebeli bir süreçti lakin atlattık 10 SENE ÖNCE EVLENECEĞİMİZİ BİLİYORDU Eşiniz Engin Beyle nasıl tanıştınız? Benim kuzenimle, amca kızımla iki kız kardeş gibiyiz Onun eşi, benim eşimin çocukluk arkadaşı Onlar yaklaşık 10 yıl öncesinde flört etmeye başladılar Biz de Enginle 10 sene önce bir tatilde tanıştık Tatil dönüşü Engin bütün ailesine, Ben onunla evleneceğim lakin ne vakit evleneceğimi sormayın, o olacak Ben Ceydayla evleneceğim demiş Biz yaklaşık 6 sene çok iyi iki arkadaştık Çok keyifli sohbetler yapan dostlardık Onun dedesinden kalma bir gözlük firması var Ne süre canım sıkılsa oraya gidip üç beş tane gözlük alırdım kendime 2008in Haziran ayında Enginle buluştuk, bir işim vardı, o da inşaat işleriyle uğraşıyordu Arkadaştık Arabasına bindim birazcık yol aldık POZITIF OLMAYI ÖĞRETTİ 10 dakika sonra bana romantik bir şekilde izaç önerge etti Bana dedi ama Ben seni tanıyorum, ne istediğini biliyorum bu hayatta gereksizce arama Benim senin hayatında istediğin erkek Ben seninle yaşlanmak istiyorum Var mısın benimle birlikte olmaya? Varım dedim Çok şaşırdı en düşük 3 tane alternatif evlenme teklifim vardı dedi Deme ya, bilseydim ağırdan satardım kendimi dedim Bana, Biliyorum, derhal bana karşı bir duygun yok lakin içinde var bunu biliyorum dedi Lakin sana garanti ediyorum, her gün beni daha fazla seveceksin dedi Ve gerçekte böylece oldu Kocamı her gün daha fazla seviyorum O benim vazgeçilmezim oldu 2008 Haziranında evlenme önerge etti Temmuz ayında nişanlandık, ağustosta evlendik İyi fakat de oldu Kariyerimde de koskocoman emeği var Hayat mücadelesinin ne çağrıda bulunmak olduğunu onunla öğrendim Fazla almak, iyi dikkate almak nedir onu öğretti TÜM ALAKA ANNEME KAYDI Annenizin görme özürlü olduğunu biliyorum, allah vergisi mı yahut bir kaza sonucu mu oldu? 4 yaşındaydım, otobüsteydik daha doğrusu Öğrencileriyle birlikte Bursaya tiyatro oyunu izlemeye gidiyorduk Dönüş yolunda kaza oldu Kazadan birkaç dakika önce annem uyuklamak istiyor Ben onu uyutmuyorum annem beni arkaya öğrencilerin yanına yolluyor En önde oturuyor annem Annemin önündeki asistan ölüm ediyor Annem gözlerini kaybediyor O olaydan sonradan hayatınızda neler değişti? Açık Konuşmak Gerekirse psikolojik olarak çok büyük depresyonlarım veya incinmelerim olmadı Sadece, 4 yaşında bütün ailenin ilgisi sizin olacakken haklı olarak tüm alaka anneme kaydı Çünkü hiç beklemediğimiz bir olay yaşamıştık Ama annem dünyanın en zinde kadınlarından biri olduğu için, bize hiçbir vakit ezik ve eksik hissettirmedi Derhal kendini toparladı, anında hayata adapte oldu Ve benimle ilgili tüm hedeflerini uyguladı Ben ilkokuldaydım, İngilizce konuşuyordum Özel öğretmenler geliyordu eve Hafta sonları anneannemle Bursaya yolluyordu, DSİde sabahları tenis, öğleden sonraları yüzme antrenmanlarına katılıyordum Çok zorlama yaptı, müzik öğretmeniydi çünkü; Bir enstraman çal, bir piyano çal diye ama ben istemedim Beni çok yönü olan yetiştirdi Hiçbir zaman, ben görmeyen bir anneyim, artık kendimle ilgileneceğim, sen de kendi başının çaresine bak demedi Babama, Bursaya taşınıyoruz dedi Bursaya taşındık Derhal İstanbula gidiyoruz dedi, İstanbula geldik her zaman ama tekrar tekrar yanımdaydı