Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceyhun Yılmaz Okan Bayülgen taklidi

Ceyhun Yılmaz Okan Bayülgen taklidi
0
97

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okan Bayülgen taklidi Ceyhun Yılmaz izle

Daha önce Okan Bayülgen taklidi yaptığını duymuştum lakin izleyememiştim Bu sabahleyin 2 Sayfa programının konuğuydu Ceyhun ve aslında bir kez daha hayran bıraktı kendisine Videoya az önce ulaşamaıdm fakat bulur bulmaz paylaşacağım, süper taklit ediyor Okan'ı

Daha önce de Yalanını Sevsinler adlı programda taklidini yapmıştı

Makina ekibinden Serbest Çakıt ve Nahide olarak belli Nihal Yalçın'ın sunuculuğunu üstlendiği Yalanını Sevsinler'e misafir olan Ceyhun Yılmaz programda Okan Bayülgen'in taklidini yaptı

Karımı seviyorum, çocuğum var, sakin bir adamım yaadiyerek bağıran, sürekli Reyhaaannndiye yapımcısına seslenen, masayı hayali testereyle kesmeye çalışan sahte Okan Bayülgen stüdyodakilerden bol miktarda beğeni aldı Şovu sırasında masanın üstündeki suları deviren, kendi kitabını yere atıp Ceyhun Yılmaz'ın tüm şiirleri sms gibidiyerek kendiyle alay eden Yılmaz başarılı jest ve mimikleriyle şimdiye kadar yapılmış en başarılı Okan Bayülgen Taklitlerinden birine imza attı *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt