Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çeyiz Alışverişinde Olanlar Buraya! Mutfağınız İçin Gerekli Olan En Önemli 12 Ürün

Çeyiz Alışverişinde Olanlar Buraya! Mutfağınız İçin Gerekli Olan En Önemli 12 Ürün
0
82

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-61461c8b9650db1e3a94471a0f3a28d0a1db5473.jpg

Mutfak alışverişi yapanlar için mutfağın olmazsa olmaz eserlerini bir ortaya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Önerdiğimiz eserleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan problemlerden Onedio sorumlu değildir.'

1. Çok gayeli karıştırma ve saklama kabını alın aldırın.

Rendeleme, karıştırma ve saklama özelliğiyle mutfağınızdaki en sevdiğiniz kabınız olacağına eminim.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Tek sözle bayıldımmm. Bu türlü çok emelli eserleri daima severim bu da onlardan. Çeyizime aldım. Kalite kokuyor teşekkürler emsan

2. Mutfağın olmazsa olmazı bıçakları set olarak alabilirsiniz.

Mutfakta en çok kullandığınız bıçakları set olarak almanız size büyük kolaylık sağlayacaktır. Bu setin en hoş yanı, bambu materyalden üretilen ekmek tahtasının bulunması. 

Linki burada.

Ürün çok hoş ve çok şık ayrıyeten bıçaklar çok keskin gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

3. Tek tek düşünüp almanın sıkıntı olduğu gerekli materyalleri bir ortada almak isteyenler buraya!

Mutfakta en çok gereksinimimiz olan 17 kesimlik bu set, bilhassa çeyiz alışverişinde olanlar için kolaylık sağlıyor.

Hemen satın almak için tıkla.

4. Düdüklü tencere denildiği vakit akla birinci gelen Fissler oluyor.

Fiyatını sonuna kadar hak eden kaliteye sahip Fissler, size kazandırdığı vakti gördüğünüzde düzgün ki almışım diyeceksiniz.

Linki burada.

Akşamdan ıslatılmış nohutu 5 dakikada çok düzgün pişirdi. Parasını hak eden başarılı bir eser.

5. Karaca Bio Granit 7 modüllük seti en çok tercih edilenler ortasında yerini alıyor.

Granit tencerelerin en sevilen özelliklerinden biri yanmaz, yapışmaz kaplamaya sahip olması. Granit tencere bakanlar için ülkü olan bu seti indirimli fiyatını kaçırmadan almak için tıkla.

Anneme armağan aldım çok beğendik artık çeyizime alacağım. Boyutları tam istediğim üzere tavsiye ederim.

6. Daima tıpkı biçim baharatlık görmekten sıkılanların bu kadrosu seveceğine eminim.

Karaca'nın 6 kesimden oluşan baharat grubu desenleriyle mutfağınıza canlılık katacak. 

Hemen satın almak isteyenler için linki burada.

Buna benzeri başka baharat gruplarına bakmak istersen buradan ulaşabilirsin.

Bir baharat grubu fakat bu kadar tatlı olur . Çok beğendim çok şık bir eser birebir vakitte. Boyutları ülkü bence.

7. Ahşap ya da silikon kesme tahtası yerine sağlıklı cam kesme tahtasına ne dersin?

Kırılma ve hasara güçlü temperli camı birebir vakitte ısıya güçlü ve kesilmez yüzeye sahip. Dekoratif manzarasıyla de çok beğeneceğiniz bu kesme tahtasını almak için buraya tıkla.

Diğer cam kesme tahtalarına göz atmak istersen buradan bakabilirsin.

Gelir gelmez yıkayıp kullanmaya başladım. En büyük uzunluğunu almıştım, zati ölçüleri yazıyor. Boyutu benim gereksinimimi karşıladı. Çok çok memnunum! Satıcı da çok emniyetli, eserim kusursuz paketleme ile elime ulaştı ve üzerinde “kırılabilir” ikazları vardı.

8. Tezgahına çok yakışacak şık bir yağdanlık almayı unutma.

Damlatmaz yağdanlık başlığı ve amber şişesiyle hayli kullanışlı ve şık duran bu yağdanlık neredeyse herkesin favorisi. 

Sen de çabucak almak istersen linki burada.

Çeyizim için aldım. Rengi,zarif duruşu ve hafifliği harikaa.

9. İster bulaşıklığın altına istersen de yalnızca bu kurutma örtüsünü kullanabilirsin.

Zaten birçoklarını bulaşık makinesi yıkıyor, tezgahıma bulaşıklık koymak istemiyorum diyenlerin çok seveceği bu kurutma örtüsü, en çok satın alınanlar ortasında da yerini almış.

Kullanıcılarının mutlu kaldığı bu eseri sen de almak istersen buradan alabilirsin.

Yorumları okumuştum ona nazaran karar verdim . Kullandım çok hoş ve mutlu kaldım. Plastik bulaşık sepeti yerine bu daha kullanışlı tavsiye ediyorum.

10. İnternette gördüğün şahane tatlıyı yapmak için tanımına baktığında, ölçülerin gramla verildiğini görünce hayal kırıklığı yaşamanı istemem.

Artık bardak ve kaşık ölçüleri yerine gram olarak tarifler verildiği için hepimizin mutfağında bu hassas tartıların bulunması gerekiyor. 

Linki burada.

11. Kalitesiyle çok sevilen Emsan süzgeci sepetine eklemeyi unutma.

Paslanmaz çeliği sayesinde uzun ömürlü ve sağlıklı kullanım sağlayan bu süzgeci, indirimli fiyatını kaçırmadan almak isteyenler için linki burada.

Almayan kaybeder , büyük uzunluk aldım çeliği harikulade kullanımı rahat eh Emsan yani fazla kelama gerek yok????

12. Soğan doğramaktan nefret edenler burada mı?

Tefal'in en sevilen manuel rondosunu alıp pişman olmak mümkün değil. Paslanmaz çelik bıçağa sahip bu rondoyu âlâ ki almışım diyeceğine eminim.

Linki burada.

10 numara 5 yıldız neden daha evvel almamışım diye üzüldüm.soğanı sulandırmadan bu kadar kısa müddette modüllere ayırması şa-ha-ne????????????