Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceylan estetik burun yüzünden duyamıyor

Ceylan estetik burun yüzünden duyamıyor
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ceylan estetik burun yüzünden duyamıyor ceylanın eski hali ceylan eski hali ceylanın estetiksiz ceylan son son 1548619364 1548619364 ceylanestetikburunyuzundenduyamiyor5c4e0e6858dfbceylanestetikburunyuzundenduyamiyor5c4e0e6858dfb http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberceylan12kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BURNUNDAN DEFALARCA OPERASYON GEÇİRDİĞİ İÇİN KULAĞINDA PROBLEM YAŞAYAN CEYLAN’IN KULAK ZARI UÇAKTA BASINÇ NEDENIYLE YIRTILDI TÜRKÜCÜNÜN KULAĞINA TÜP TAKILACAK Diyarbakır’da cuma günü verdiği konserin gerisinde İstanbul’a uçakla dönen Ceylan’ın fazla basınçtan dolayı kulak zarı yırtıldı Uçaktan iner inmez Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Ceylan’ın, kulağına birkaç gün içinde ameliyatla tüp takılacağı belirtildi ‘Duyma sıkıntısı yaşıyorum’ Kulağında çınlama ve uğultu olduğunu ve kimseyi duyamadığını söyleyen Ceylan, “Yaptırdığım burun ameliyatları yüzünden kulağımda problem vardı Burun deliklerimin küçüklüğü sebebiyle nefes almakta güçlük çekiyordum Uçağa bindiğimde ise basınçtan dolayı kulak zarımda yırtılma olmuş acilen duyma sıkıntısı yaşıyorum dedi Yeni albümü “Bi Daha mıyı piyasaya çıkarmaya hazırlanan ve albüm öncesi burnundaki etleri temizlettiğini anlatan Ceylan, “Albüm fazla hoş oldu Albümde Kenan Doğulu’nun ‘Güzeller İçinden’ şarkısını türkü formatında okudum diye konuştu  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt