Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceylan - Etek Sarı

Ceylan - Etek Sarı
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ceylan Etek Sarı Etek sarı sen etekden sarışan sarışan Etek sarı sen etekden sarışan sarışan Kurban olam beydoğanın karışan karışan Kurban olam beydoğanın karışan karışan Vay Sordum soruşturdum kimin yarışen lele yarışen Sordum sual ettim kimin yarışen yarışen Ben sormadan batmış gibi dökili dökılı Ben sordukça gözlerinden yaş geli yaş geli Vay Bir gömlek diktirdim golü düğmeli düğmeli Bir gömlek diktirdim golü düğmeli düğmeli Cümbür Cemaat kaderine boyun eymeli lele eymeli Herkes kaderine boyun eymeli anam eymeli Vay Çılgın gönlüm çirkine bel bağlama bağlama Soyka gönlüm çirkine bel bağlama bağlama Sevdiyim yar malatyaya deymeli lele deymeli Sevdiyim yar arguvana deymeli deymeli Vay Aman taşlar Fırat gözlüm öldüm aney Fırat gözlüm ay ay ay ayyy ayyyy Ah gönlüm ne mı çekmiş ah anam Demesen ki dert gördüm ay ay ayyy  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,340Kullanıcılar
cim_3444Son üye
Üst Alt