Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceza Alem Olsun

Ceza Alem Olsun
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Alem Olsun Alem Olsun alem alem buysa kralı benim Alpa gunsuç oluşturan struitguna music Nakarat: Alem olsun gerisine hiç kafa takma sen sıcacık ol dur güzelim Seni yerler sakın aman ona buna bakma sana eğlenceli gece diler dahası şöyle kalçadan iki göbek atsan pek keyfimden içerim Kendini beş kuruş için ele güne satma sakın bak yahut küserler Suç Oluşturan: Hey koç mikrofonunu get ve bana bi bak topla pılı ve pırtı s?kt?r git acık burda alpagun burda bak cinayet kancıklar dönsün etrafımızda Hiç yakıt bitmez bizde kalırsın arabamızın altında Kulaklığından kan gelecek bizi dinledikçe alnından Vuruldum sanarsın sen gammaz polise ispiyonlarsın Adres belirli bizde berlin istanbul kim block der ee bruder bize block koyan tıpkı burdan block yer Bizler kulüpte tiretir gelir bu müzik serinden ve bütün leydiler serinler ve bir oh çeker içten Flowlar akar dur ve dinle yahut dışarda dayak var Gel hodri meydan sokaklar da bizim fazla kaşınma Babalarımız kral kalbimiz büyük kafalar kara Bizden hariç cümbür cemaat olmuş tıpkı görme daha sonra Bizi sevme koçum zor kullanarak değil ölümlü dünya nede olsa Burda ceza alpa gun herkese onbin kat ayrım atar Nakarat: Alem olsun gerisine hiç kafa takma sen dar ol dur güzelim Seni yerler sakın aman ona buna bakma sana eğlenceli gece diler bundan başka şöyle kalçadan iki göbek atsan pek keyfimden içerim Kendini beş kuruş için ele güne satma sakın bak yahut küserler  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt