Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceza Araba

Ceza Araba
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Otomobil Ayben: Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden hayır gelmezki baştan pilden, mikrofon bana itimat kimden yerden geçtim geçmem serden kaçmak isteyeceksin fakat nerden benim adım ayben korkun benden geriye dönen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonradan gelecek dertler benden dökülen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın içten değil bu söylediklerim ben doğru bayram değil neden öptü enişten Ceza: Sana kimler el verecek bilemem gözünün gördüğü yetecek herkese bak merkeze dolduran herkeze er yada geç verecektir evleri paraları satın alacaktır paraları yaraları deşin hadi paraları peşin durduk ortasında bu paralelin ölümüne uçacak helikopterin perspektiften görülen arkadaş yalanmış insanlık suçu terörist günahsız gezen insan gibi baştan pesimist görüşler sarmış hümanist tavrımızdan hiç güzel seda kalmamış sen istikrarsız halde kaldın ben impavize sen gaz oldun ben sofistike amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda risale kime yetmiş gerçeklerin hepsini ansiklopedide bulmak muhtemel zannedenlere tarih yazar insana sormalı bunları kalmamalı gerilerde gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması kanlı etli yaprak dolması yediren solması gereken yegane kaktüs vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt