Suç Oluşturan Bana Dur Dedi General Pop denilen daima ufak küçük küçük mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi daima kapital inin inin Buna dur dedi canice general Hadi gel sen bana pasini ver Ve bana soru soracak olan o kirli metropol kölesi, babiali yalamasi Tertemiz raplerime cevap ver lakin sorularsa pis Su penisimi tut bana bak hadi gör beni Benim yaptigim ise saygi hiç ölmedi Ben basa hiç kazak örmedim hiç bölmedim Ve de sizin gibisini ben hiç sevmedim Kalk bi ufak microfonunu bana da getir Kumpas baştan sana para getirir Ama anlamasi da fazla zor kazanç Zoru basaramayan cümbür cemaat sanat günesidir Pop denilen defalarca küçük ufak küçük küçük Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi defalarca kapital inin inin Buna dur dedi ceza general +2 Düm teka düm tek hadi panik hücum hadi hadi Ite kaka pop teneke hop nereye kop da gel hadi top pesinde bos kosmak hos mu sence los odada cop mu kaçmis içine (sor hadi bakalim) Bak burada kim var aklima gelemez Atla gidilen bu yolu tek basima yürüdüm ben Daima mi zor isimiz tekmeleri yedik de geri çekilmedik Tekleme nedir bilmeyiz (bizler) Pinpon topu gibi bir saga bir sola Budalaca bu oyunu oynayan herkese müjde var Hepsine hücre var e bizdeki de mide Bu kadari yenemez sunulan defalarca aldanma Pop denilen her zaman ufak ufak ufak mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi her zaman kapital inin inin Buna dur dedi canice general