Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceza Ben Ağlamazken

Ceza Ben Ağlamazken
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Canice Ben Ağlamazken Ben Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken tasa üşüştü Oldu yerleşim bana dünya hoşgörü ü sefa içinde kaldım tekrar tekrar ben Mengenem bu cihan daima dar her halukarda kara geçtim her zaman güler yüzlü ben oldum asla bakmadım ama arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı beyhude Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim her zaman ölmüş her zaman savaş afet herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes gözü yaşlı herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ama başta söyleyeyim bu bayrak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm defalarca sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar kıymetli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı değil karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi Resmedil ve resmol solgun rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her zorba underground da yektik keza efekttik Renkli dünyamızda değil güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler uzlaşma yalan savaşsa hakiki savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken zaman kazanç melek alır canı ben ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Cümbür Cemaat dertli cümbür cemaat elden bir şey kazanç diye şşş bekleyişler Haremde curcunam fazla hadi naş ben ağlamazken Müzik : Suç Oluşturan Düzenleme, Bass : M Can Erdoğan Coldhouse Studio İstanbul  

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt