Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceza Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs)

Ceza Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs)
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Canice Benim Adım Suç Oluşturan (feat Dr Fuchs) Elini çek sesini kes ceza, mikrafonda geldi iste senin karsina gözyasina bakmaz acimaz sana, bana alisman lazim artik bende varim plakasi nefret edilen şey ezip geçen araba, bilmiyorum nereden geldi sana bu para bana hesap sormaya kalkmasin kimse, ezip geçen arabanin söförüde cinayet kendine müslüman olma ey evlat, sen ne dek sert ben böylece dert olurum basina bela adim cinayet, nami diger belirgin kiliç derler bana hedefimi delik desik eder geçerim, kiro bil demezler bana adim ceza evet cümleler bu parçada basit, 2'ni ve 12'ni topaca çeviririm karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim canice karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim canice karisik kelime asiriya kaçirir hasari tümce basariya ulasir cinayet laflari sana savuranin adi ceza sözleri sana savuranin adi bana bana baka baka kalma sakin mada fucka, deme bana ağırbaşlı anlamazsin vefat sana yakin fakat niye diye sorma bana bir armağan sana getirenin bayağı canice götüreni bilemedim türkçe rapte senin saçmaladiklarini dinlemedim, mesaj gidecegi yeri elbet bilir bir nefeste türkçe rap iste böyle söylenir, ıster ragga sana ister freestyle eger top cinayet sahasinda ise cezanin doktora pasi ile baslar sut ve top aglarda ameliyat masasina yat bakalim su anda mikrofon benim elimde bu mikrafon senin eline yakismaz cezadan aldim simdi sira bende keskin kiliç derler ona suç oluşturan, uyarı ette olmasin sana bir bela doktordur sana bu sözleri seçen, nefretim olur sana bir cehennem karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim cezahosgeldin okula ders bir vokal, ögretenin olağan belirgin kiliç ceza benim sahnemden popçular insin, rap müzik sevmeyenin üstüne binsin alsana alsana nefret edilen şey, türkçe rap'de korku en büyük zor aksini idda edenler varsa, benden var sana freestyle'a eğlence yanliz dikkat et kilicim mikrofon, sahne ve sokaklarBenim için bir ring dong sesiyle iste maç baslar,acimasiz sözler beynine çarpar ohh diyen ben olurum ahh diyen sen karanliktan karanlik rüzgardan hizli söylüyorum sana benim adim suç oluşturan  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt