Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Cesaretin Var Mı Aşka (ft. Gülay)

Ceza Cesaretin Var Mı Aşka (ft. Gülay)
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ceza Cesaretin Var Mı Aşka (ft Gülay) seviyosan aşkına özgür ver hayat seni terkedip gider geri gelirse bilki senindir geri dönmezse hiçbir vakit senin değildir bir gün bir delilik edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yahut sende severmisin konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene kadar mühürlesen birgün bir delilik edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yahut sende severmisin konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene kadar mühürlesen varmı cesaretin aşka bak şu anda kalbime param parça göz yaşlarım karıştı yağmura damla damla sevdan kanıyor yüreğimde hala kokun burnumda nereye baksam senin hayalin var orda takılıp kaldım beraber geçirdiğimiz zamana bak gökyüzündeki dolunaya gözlerime bakarcasına söyle bana neyin uğruna kıydın aşkımıza haa hani benden başka kimse yar olmazdı sana yazıklar olsun terkedip bıraktın beni tek başıma canın sağolsun varlığın yeter bana fakat acilen mutlumusun uzaklarda yaşıtlarımızın hepsi oldu hatıra arada sırada hatırla unutma sen beni çoktan unutmuş olsanda sevdam sonsuza kalbimdesin hala paramparça resmine baktıkça damlıyorum uzaklara aklımdan çıkmıyorsun bebeğim ne olur anla anla karşılaştığımız birincil gün gibi geliyor neredeyse aşkın gözü âmâ ola yetim kaldım yolunda senden sonradan sevemedim yeniden bıraktın acılarla yalnız kaldım sonunda bir daha sev gülüm yeniden cesaretin varmı aşka varmı cesaretin aşka birgün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yahut sende severmisin konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene değin mühürlesen birgün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yahut sende severmisin konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesen konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen yüreğime gözlerini ölene kadar mühürlesen cesaretin varmı aşka çarpıyor kalbim bir diğer sende böyle sevsen keşke desen bana yar cesaretin varmı aşka çarpıyor kalbim bir başka senden böyle sevsen keşke desen bana yar  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt