Suç Oluşturan De Javu Seçkin insanlarin kurdugu galakside bir karadelik ben Gördügüm hersey silik bir fenomen Hizla gelisen nesle sahip olmayan her ebeveyn Süper emici bir zihniyetle kalici lekeler birakir en sonunda Bionic edinmek ister oysa paranin tadi fazla hos gelir Rhymelarimda beliren dünyamda paraya yer yok Başlıca kavram insanizm Liriklerimde yansiyan global isteyisler Bu med cezir dikkatli olmak gerekir Beyne hükmeder ve bitirir insanoglunun içindeki bu savasi En iyi olmanin bir tadi var oysa siniri yok Bosa kürek çeken kagit geminin kaptanlarina tedavi yok Gemiyi terkeden fare rolüne bürünen kahraman fazla Bosver sen kahramandan kork Savasi seyreden bir kargayim ben Sesim duyulmaz ölümü gökte görmeliyim gökten degil Bozulan her düzen Zamanla asinir kökten degil Gökten zembille inmedim ve nefret edilen şey ettim öcden İ�nceden çocuktum aklim ermedi işlenmiş ya simdi Geriye Doğru baktigimda yasadigim bütün olaylar tekrar ediyor Alemimde kötü bir günümü baştan yasamak Istemezken daha da kötüsü gelebilir Ummak rahatsiz edebilir Ayni seyi mi yasayacagim bu paradox Beni yanıltan her akıl boş yere yapılan her zikir havaya karışan bütün zehir zehirler Akilmi yahut panzehir mi gerekir Gündüzüm gecem esit gibi ve hergün gece gündüz eşitliği ve Hersey büyülü tekrar tekrar ama hisse Dejavu