Suç Oluşturan Efkar Perdesi diskografiyle insanlık mı ölçülürmüş, ne metreler yeter bu ritmime ne de metronomlar, sabrımda taştı kimi zaman lakin alıştım, bazen tek dolaştım birçok vakit bir it dalaştı sokakta okulda, her karemde yanmış ağzım, derhal bir kalemde sildim attım, her gün iki kitap var okuduğum, birisi sağ öteki sol gözüm, bir kürsüm yok ulaştım herkese özetlerimle geldim, yaşama sade gözlerimle bakmadım ve kimse bilmez bir fazla sır var hırsızlardan sakladığım ve çok sıkıldılar konuşmadım, beynimde oynar her bir film unutmadım aklımda, eğer kafaya takarsam yavaşlatır, aynalar kırıldı aynalara inanmadım aynalar kandırdı defalarca ben hiç kırılmadım, vakitsiz öttü bir kesim, zararlılarla değil işim, sıkıldım yazdı sağ elim, beynimde kuytu mağbedim nakarat boşluğa bakarken buldum birçok kez kendimi, volta attım rasgele baktım kol kırıldı yen içinde kaldı, keşke dedim kendi kendime şu arabanın, birde geri vitesi olsaydı abes hayal bu, geçmişi yalnızca dikiz aynasından görebilirsin, eski dükkanında kalmış mazi sende yoluna bak, bir espirisi de kalmamış hayatın manâsız ver, hatasıza yakın kusursuz edinmek için çalış seçim senin, döndükçe dünya beklemek zarar, kazanmak için uyan, varisi olmak için inan, yenilmek ise felek eğilme boş ver, önüne bak en büyük güç sende, her bir çökme unutulur şartsız, yaşam yolu fay hatlarıyla doludur herkesin, bilekle gücünü gösterene beyinle gücünü göstermektir içten, yine de bir istek tut boş ver yıldız kaymasın parlarsan anlarlar eğer güneş misin ay mısın nakarat olmak yada olmamak mı yoksa olamamak mı, yazar kalem mi, el mi yoksa ben mi, herkes haklıdır kendince cümbür cemaat haksız, işitme görme anlamsız ver, sesin yükselsin tekrar tekrar içinde gerçekler, yararın olsun herkese yük olma kimseye, cezalar falakadan acı, sorun büyük yada küçüktür, dertler katiyen bitmez, yine de sen sarıl hayata anlamsız ver, ser ver fakat sakın ola sır verme, her şeye rağmen yaşıyoruz birbirimize karşın, bir can hakkımız var akla gelmez, üzmeyin, kırmayın, yakmayın, şeytan he rbir yönden akıl çeler siz uymayın sakın, kural bu hürmet gösterin, sularda iyilik gizlenir, insanca yaşamak ister her bir insan, lakin amaçsız olmamak lüzum, yarar sağlamak koşul kötüyü tart iyiyle çarp ve öğren, başaramazsın inanmazsan doğrusu sen nakarat bak açıldı perde gene başım efkar, dağıldım bir süre lakin birleştim baştan, iyi kalpli ol düşün be kardeş ben inandım, sende inan, sende sabret, sende de bu güç var
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.