Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Eko (Ft.Fresh)

Ceza Eko (Ft.Fresh)
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cinayet Eko (FtFresh) bir adam ormanda diğer bir ayıya rastlar uzakta akraba çıkar ve biraz laflarlar güneş süzüldükçe arşa boynuzları parlar tşşağıyla oynar o bi yavşak ve onur kırıcı ne desek bu garibe sihirbaz bu peevenk ağzına pelesenk vurmayımı denesek yada günaha girme biz hurmayı mı yesek ayıp ey akılanmaz daha ayısı gelecek kaldı karanlık mağarada bir başına gtüne yedi tekme o yağlı kçına başını ye pşt kendi elini zik yaşın olmuş bundan böyle kırk beynin yok yerinde benim kuşum öttü diye kıl döndü gtünde ucuzluktan aldım seni gördüm muhakkak önünde benden istemiştin sçtım senin evin önünde osurunca yıkarsın dağları koca gtünle son gül iyi gül hadi khpe gül yüzüme bakta konuş sen yarım sandevüç iradenin sınırı travestiye denk hoşt kalitenin hası bu hasımı sen olan pşt kaşınır senin gibi bi çoğu verilir ders kakılır başıma niye çünkü benim evin delisi us başa gelmez çünkü bu bana zıt sakındıkça geldi tasa olur ya buda biter önemi neki senin için boşver yolumu kes kesebilirsen gücün yeter ise burdayım gel çkünü keserim fakat kafanı geçerim ez sen ışık halkası pişi gibi piştin lan et hadi pes  

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt