Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Falaka Ordu Komutanları

Ceza Falaka Ordu Komutanları
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceza Falaka Ordu Komutanları FUAT Hey Yo Hey Yo Dj Mic Check Baskı Mira İnternational Cinayet Sahtoman Fuat Birarada Gerek İstanbulBerlin Hattı Hey Yo Üstad Gel Bastırr Evim değil, arabam değil karnim tok beyzbol sopasiyla avlanir fok havlu atan çok dünyadan kop kiçinda cop sos top tekerlek daha dogru olur Jön Türk gaylerle solur bu sefil sonu indir donu uzakdoguyla tek baglantisi kimono mu? Travestilerle tura çikmisin dogrudur filozof kesildi alkolik tohumu Tanri degil rapi ben yarattim her parçam iltahap yapti Barikat rapçi degil kapkaççi çakar nifak açar kasi akar kral takar taci apar topar toplan sasi Girdi basi bitti aci yandi tatli nerde aklin poponda sakli havanda açlik sakatsin kancik elimde kamçi Kezban'i miktar sanci egil köpek soyu Fuat da Almanci fit Türk rapindeki yalanci bildigim üç dilden ikisi yabanci NAKARAT Bu ne curet cebinde para varsa kirami ver Yoksa mangir sesini kes Sen ama kabuklanmis yaralari deş SAHTİYAN Ataköy de El Kaide kendimce, kocani dürbünle dikiz krem ola spermleri kizil saçina kandirilanlar keriz Her zaman bekleriz cemre düsmüs üçgenin taban olmayan kenarı arana, öldü motivasyonu saglayan her hamza, bakis atilan her fazda yaptigin her cazda bir payim var Mikrofonumu unutmusum helada duyarsiz manda Pirimsiz magazamda bu sazda kaldim darda Çiban güzelim tezek kokar tenin, fallara kalmis suretin yiyenlere kan serbetin bütün askere uzakta kesilir biletin Kâinat oldu simdi büyük söhretin ama boynuna eşit gelmesin ecelin, içten oldum ancak ben, sen yolunu bekledin SAGOPA KAJMER Kurdugum filmin kurgusu bilmin hasere kastini buldu ve tekmeleyen bebekler tekmelenen kadinlarinki Acilarin kürekledim vardir zulmen hedefin asrini kaybeden yasini miktar oldu bilirim her dem faslini bilir oldu her yeri günde güncellesen arzular, pisuvarlara atilan sigaralar gibi ilerisi için yasayan geridekiler yoklar simdi korktular Topragin alti batmış yarinimi gömdüm bugünümü süzdüm kendimi üzdüm şayet de hergün öldüm CANICE Istisnalar mi vuracak beni yerden yere babiali yalamalarinin altina ben kilidi vurdum enbesil elma kurdu gibisiniz hepiniz siz her derde derman lokman doktor formülü gibi defter ebedi bu rapler Lefter Minik Andonyadis golleri gibi büyülü lyricler Kimi harakiri sandi bu rapleri kimi iffet bekçisi gibi gördü kendisini ayak alti rapçisi neredesin acaba ulan ine pozitif heveslenme beni kirmak kizilirmaktan tek ayak üstünde sekerek geçmek değin zordur mclerin çenesini kirmak bana düser Metaforlarimin anaforunda kaybolacaksiniz itler kondom bu sefer Bana baba diyeceksin kustugum her sözü sen yiyeceksin SOS veremiyeceksin pi ruh hali dengesiz i*ne sus kalbin duracak bir gün geberip gideceksin neyin pesindesin!!  

858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt