Ceza Fatalrhyme VIP fatalrhyme vip al gülü ver gülü siyasi olamaz konular daima ilahi yanlışlara olmaz telafi arap japon yada siyahımsı her halükarda ol efendi insanın fendi insanımı yendi dünya koca ıssız vadi gereken birikim aklı başımdan aldı etrafta güvercin yok terörizm kan aldı bu dejenere televizyon hattı günaha aktı mahkeme kim ben kim hakkımda soruşturma açtı savunmama karşılık olacak tek bir gözyaşı köksüz adaletiyle insanoğlu kaldı şaşı taşın başında başını kaşıyan aşamasız yaşamın acımasız olduğunu güç anladı gençlerin herbiri gözü yaşlı nesil cefa çekmekte çilekeş fazla çilek ekmekte kimi bahçesine kimi elem bülbül derken kimi çine gitmekte kimi esir olmuş kimi esir etmekte kimi ekmek arkasında koşmuş kimi yorulup durmuş beklemekte tekmelemekte rap bebekleri tacizdekiler en yedekleri talebeler açmış defalarca gedikleri yalayıp yutmuşlar mürekkebi mürettebat merkezde müfredata en uygun şekilde dağılım kanun korsana göz yumsun ben konuşurken cümbür cemaat sussun fatalrhyme vip al gülü ver gülü siyasi olamaz konular defalarca ilahi yanlışlara olmaz telafi arap japon yada siyahi her halükarda ol efendi insanın fendi insanımı yendi dünya koca ıssız vadi bana bir bak sentezlenmiş askerin miğferi midesinde olmaz dert ızdırap çekenede sansür koymuşlar olmaz hmm bitmiş o süre i1legal olmadan ormanları yakmadan savaşmadan konuşalım hadi gel barikatlar macera ardından sana engel olamazlar he anladım ancak anlayamadığım konular peşisıra peşpeşe geliyor daha on olamamışsın onda beşsin fakat bunu kimse farketmiyor hissettirmediğim sokuluşlar yalakalara uygu değil oluşlar bu yokuşlar geri döndürür adamı bu sunuşta yıkılır kuruluşlar avrasyanın ortasında bu bir devir geçirilen evrim zaman ve makina başka bir şey değil uyarı et bu hayra fatalrhyme vip al gülü ver gülü siyasi olamaz konular her zaman ilahi yanlışlara olmaz telafi arap japon yada siyahi her halükarda ol efendi insanın fendi insanımı yendi dünya koca ıssız vadi