Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Gheddo (feat. Killa Hakan)

Ceza Gheddo (feat. Killa Hakan)
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Canice Gheddo (feat Killa Hakan) Killa Hakan Kreuzberg city burasi, artı hava atma dur, yeniden çakallar durur,gezer,burasi ghettodur Öte dur bak eloglu kardes tanimaz bilmez Eloglu akan gözyaslarini annen gibi silmez Yollar tuzak hep dövüs ağız dalaşı yok ancak bunun baska bir olağan Burasi Kreuzberg () baska olur tadi Energimi beton altinda yatan topraktan alirim Sol kolumla block eder sag yumrugumla sallarim Parlarim geceleri ghettoya bir yildiz gibi yine de polisler süpheli diyor bana imajim hirsiz tipi Karakafayim çağırmak burda gangsta edinmek sart Biz anlatalim sen dinle yanlis dogruyu tart Ceza Korkular yagmur gibi , umutlar hep tükendi Zorlama yasam,bir bakmissin bir dört duvar ve dahası akıcı tavan Nefes alip verirken zoru yasarsin kol gezer düsman ve farelerin içinde kalmissin söner soban döner devran Sen ayni yerde her zaman ben ayni yerde bekledim Çocukken saklandim bahçeydi Sokaklar karanlik, komsular sicak Gece gündüz ayni dertte ahali dolup tasar O tasli yollarinda bitmez kavgalar Suçlu suçlu saklanir,ayrimci gözle bakilir Insanlar itildi ola ki zorla ghettolardan sakinilir Elinde oyuncak yok çocuklarin belinde daima silah Belki istikbal yikik dökük bir yerde darmadagin Nakarat Yasadigim hayat çok kuvvet Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Karanliktir geceler Gündüzleri sükunet Aci olur sevgiler Duygulari hapsettik Yener Mahallem gecekondu Duvarlar delik desik Tasa,elem,hüzün dokur bende mekik Sevinç toparlandi villalara çekik Seyirde gözler sokaklarim besik Izler dururum dünyayi kesik kesik Kolpaya,ite,puşta çevrilir tetik, Kurulduğum saatler vermedi ki frikik Affet diyemedik affetmedik bilesin O yüzden bak dalgana yönünü göresin Bulaşmaya kalkmayasın raplenirsin Hiç ummadigin anda da sobelenirsin Yekte yek edersin Yener nerdesin? ÊKO FRESH Sert caddeler ve sokaklar Zıt bakma bana böylece Senin tayfan ghettolardan bok anlar Hadi moruk bes ver Senin gangsta oldugunu yemezler Köln Kalk Cordon Sport Ceketler german dream biz Almanya'da kudurduk Hapiste kardeslerimize uçurtmalar uçurduk Mahalle semt sokak killa cologne Grembranx sokak al bu iste sana benden tokat Hiç sorma moruk arkamizda kaç kisi Kahvelerde diskolarda malimiz da tas gibi Club kardesler sise yedik siktir Hartz 4 baştan parani biriktir (yeah) Songtext Yasadigim yaşam çok şiddet Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Karanliktir geceler Gündüzleri sessizlik Aci olur sevgiler Duygulari hapsettik Yasadigim hayat fazla güç Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Karanliktir geceler Gündüzleri sessizlik Aci olur sevgiler Duygulari hapsettik