Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza İntro

Ceza İntro
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceza İntro Şu Anda bana bi bak lan ve yine microphone da ben canice patlayan bir bomba anlat derdini rahatla bana bir bak beni bir gör beni bir duy beni bir dinle hisset al içine lan al içine lan derhal bana bir bakınız akınız underground u kafaya takınız yakınız aleve veriniz her yeri mehmetcanla ateşe verdik her yeri bu merkezi bir sistem çamura gir ve pislen ita tay tay tay Bana bak beni gör beni dinle kızlar çıldırmış erkekler baygın salgın rahatsızlık galibiyet değil bak hemen anlat derdini inana anlat derdini patlayan bir bomba derdi mi kalk derhal haksız kalk seni karttız kalk şu anda practice zamanı kalk ansız sapsızsın yüzsüz kalmışsın anemik olmazsın yansız sen olmuşsun hırsız Hemen bana bi bak lan ve yine microphone da ben suç oluşturan patlayan bir bomba anlat derdini lan freestyle ya hemen beni bir dinle bosphorus underground da gel dinle ya ya ve yine microphone nu getir lan anlat derdini lan işte anlat derdini patlayan bir bomba geldi mi ben yine microphone da cinayet ıah! yapmadan önce sana kafana kafana kafana Derhal bana bi bak lan ve yine microphone da ben cinayet patlayan bir bomba anlat derdini lan freestyle ya acilen beni bir dinle bosphorus underground da gel dinle  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt