Cinayet Kalbim, Rapim, Nefretim, Cezam Görünmez düşman öldürmekten ben bıktım İşim Rap liriklerimle mermi sıktım tıktım Adım Cinayet fazla kolpa saltanatlar yıktım Sosyal problemlere aleyhinde ben defalarca dişimi sıktım Hebenneka kaşkaval seyretti beni yazdı çizdi Yarım akılla kıçı açıkta kalmış apaçık Bana dikkat et çocuk Galaksilere uzanan aklım seni bana hayran etti Daha Alçak üst etti beynini Dün bugün ve yarın aç karınla Yalın ayakla gezen gözmezden gelinmez Perspektifimde defalarca dilimde taşlama Panik yaratacak sistematik programlar işim değil Bende herşey apaçık Siz mikroorganizma ben ise nemrut dağ Mikrofon doğrultusunda çizilmiş ince bir hat Hakikati bende tat Kalbim rapim nefretim Ceza'm şah ve mat Kalbim rapim nefretim Ceza'm şah ve mat Samimi görünmek yüze gülücü gülüşle olmaz Sapıttı ademoğlu cehenneme alaka var gibi Duvar dibi kimisi için cennetin ta kendisi Arada bul nadiren görünen sevgiyi İçimdeki körelmiş sevgiler neredeler? Yıktılar hayalleri rapimle kaldım başbaşa Namusum gibi bir kılıç gibi padişah gibi Dost gibi devir gibi benim gibi Bir ben bir Allah bilir şu beynimi Dönenleri içindeki olup bitenleri bu dengeyi Wack Mc'ler anlamaz ama laflarımı saygı ve barış Nerede kaldı hey hat! Manâsız bir yakarış Bütün gerçeği dile getirmek içimden gelen Zengini yoksulu ve aradaki uçurum Taraf tutmuş açıklama emek emmiş hortum Garip kalmış toplum binbir türlü sorun Uyarı etmenin zamanı geldi Rap'le Çözüldü çok düğüm Hiphop Anahtar işte Lyriclerimde Rhymelarımda Flowlarımda örnek Gerisi size kalmış yani gerçekleri görmek Kalbim rapim nefretim Suç Oluşturan'm şah ve mat